Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >
Great Deal

Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana The One For Men EdT (50ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

En elegant og sensuell duft som helt klart er moderne men også en tidløs klassiker. Det er den naturlige, mannlige versjonen av Dolce & Gabbana The One. The One for Men er akkurat som Dolce & Gabbana mannen: karismatisk og forførende, elegant og sofistikert og han er opptatt av sitt utseende. The One for Men er et konsentrat av eleganse og sinnlighet. En duft som er både klassisk og moderne, pulserende og sympatisk. En krydret orientalsk duft som kommer fra den harmoniske blandingen av tobakk og treaktige noter. Toppens noter - grapefrukt, koriander og basilikum - introduserer elegant The One for Men. Hjertets noter - kardemomme, ingefær og appelsinblomst - krydret og varm, gjør duften sensuell. Basens noter - sedertre, amber og tobakk - forsterker den mannlige duften.

Les merLes mindre
Størrelse: 50ml
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. alcohol denat, aqua, parfum, ethylhexyl methoxycinnamate, propylene glycol, d ethylamion hydroxybensoyl hexyl benzoate, methylparaben, linalool, limonene, butylphenyl methylpropional, alpha.isomethyl ionone, geraniol, citral, farnesol, citronellol, ci 15985/yellow 6, ci 19140/yellow 5, ci 60730/ext. violet 2, ci 14700/red 4, cl 42090/blue 1.
Ingredienser
Artnr: B027565
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
30ml 50ml
519 kr Veil. pris 761 kr (-32%)
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
224 kr Veil. pris 299 kr (-25%)
495 kr
Gave
250ml 500ml
Dermalogica
169 kr
Steng