Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Pre Summer Days – opptil 25% rabatt på flere beautyfavoritter >
Great Deal

EVY EVY Sunscreen Mousse SPF 30 (150ml)

149 kr
214 kr Veil. pris  (-30%)
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

EVYs grunnformula er en medisinteknisk oppfinnelse som fordeles i hele det øverste hudlageret istedet for å legge seg på utsiden som tradisjonelle solkremer. EVY forsvinner derfor ikke ved bading eller håndklestørking og gir et veldig langvarig og effektiv beskyttelse.

Den lettappliserte moussen er fett og kladdfri og etterlater ikke en hvit hinne på huden. Formulaen er beregnet for alle hudtyper med spesielt for sensitiv hud og ansikt. Fett og kladdfri, tetter ikke til porene og kan brukes i hodebunnen og hårspissene. Utmerket under sminke. Formulaen forsterker hudens naturlige beskyttelses barriere og ghjelper til å ivareta hudens fukt og stå imot irritasjoner ved forhold med sterk sol, vind og saltvann.

Høyest mulig UVA beskyttelse. Fri fra parabener, parfyme samt nanopartikler. Bateriesikker og et fresht produkt som holder seg som ny til flasken er tom. EVY sunscreen mousse anbefales av hudleger og hudterapeuter til personer med soleksem/allergi og har og er blitt kåret til den tryggeste solkremen.

Bruksanvisning: Rist flasken, vend beholderen opp og ned og trykk fram ønsket mengde. En golfballstor mengde rekker til en voksens persons arm. Tillat å tørke i noen minutter før du tar på deg klær. Overflødig produkt går bra å skylle bort uten at beskyttelsen forsvinner.

Les merLes mindre
Solbeskyttelse: SPF 15 til 30 SPF
Volum: 150 ml
Informasjon
Bruk
Aqua, Butane, Propylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Octocrylene, VP/Hexadecene Copolymer, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Butyl Methoxydibenzoylme thane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12 - 15 Alkyl Benzoate, PVP, Propane, Polysorbate 20, Bis - ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Dimethicone, Glycerin, T etrasodium Glutamate Diacetate.
Ingredienser
Artnr: B007119
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Sissel Aurheim johnsen
687 dager siden
Ikle glinsende på huden, tørker fort inn. Uvant/rart å smøre huden inn med en mousse. Fornøyd ellers
Klaus Stenseth
Klaus Stenseth
708 dager siden
En bra solkrem, anbefales.
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Andre kjøpte også
Great Deal
147 kr Veil. pris 196 kr (-25%)
Great Deal
139 kr Veil. pris 203 kr (-32%)
1
Great Deal
174 kr Veil. pris 232 kr (-25%)
Great Deal
161 kr Veil. pris 214 kr (-25%)
169 kr Veil. pris 203 kr (-17%)
1
Bumble and bumble
Midlertidig utsolgt
266 kr Veil. pris 355 kr (-25%)
Steng