Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >
Great Deal

Exuviance Exuviance Clarifying and Renewing Serum (30ml)

599 kr
599 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Et lett serum som er spesielt utviklet for å gi en klarere og jevnere hud med ny glød. Exuviances egenpatenterte teknologi NeoGlukosamin virker sammen med niacinamid for å jevne ut pigmenteringer, forebygge akne og bidra til å gjøre forstørrede porer mindre fremtredende. NeoGlukosamin virker dessuten eksfolierende på huden, noe som bidrar ytterligere til å motvirke tilstoppede porer og flekker etter akne og jevne ut hudtonen. I tillegg stimulerer NeoGlukosamin hudens spenst og volum, noe som hjelper til med å gjøre aldringstegn som linjer og rynker mindre synlige.

Les merLes mindre
Hovedingredienser: LHA, Niacinamid
Konsistens: Serum
Produktserie: Exuviance Oily Skin
Størrelse: 30ml
Informasjon
Bruk
Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Niacinamide, Polysorbate 80, Dimethicone PEG-7 Phosphate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, 4-Butylresorcinol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Bisulfite, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Ingredienser
Artnr: B078238
Fra vårt Magazine
Mer fra Exuviance
Til Exuviance
525 kr
Andre kjøpte også
157 kr Veil. pris 265 kr (-41%)
Redken
Midlertidig utsolgt
204 kr Veil. pris 325 kr (-37%)
Redken
Midlertidig utsolgt
392 kr
529 kr
Steng