Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Makeup Days – kjøp utvalgte sminkefavoritter med opptil 25 % >
Great Deal

ghd ghd Helios Black

1 759 kr
2 199 kr Veil. pris  (-20%)
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Sort En queen fortjener kun det beste. Vi presenterer nyheten ghd Helios™ hårføner for et glattere og blankere hår og ultimat stylingkontroll i klassisk sort stil. Nå er ghd Helios™ hårføner her for å revolusjonere stylingen din.

Helios er utviklet av ledende ghd-ingeniører i samarbeid med dyktige fysikere og profesjonelle stylister for å sikre en lettere og ergonomisk riktig styling. ghd Helios™ hårføner er utstyrt med en børsteløs motor for lengre levetid som konsentrerer den kraftige luftstrømmen på 120 km/t for presis kontroll og betydelig raskere styling, hevder 8/10*.

Si farvel til krus og utstikkende hårstrå med avansert ionisk teknologi som sikrer et glattere og blankere hår med over 30 % mer glans**.

Du sitter med makten med Aeroprecis™-teknologi og et tilpasset avrundet munnstykke for bedre stylingkontroll, hevder 8/10*.

Bli dronningen av hårføning med ghd Helios™ hårføner for optimal hastighet, kraft og kontroll. *forbrukertest sammenlignet med en vanlig hårføner **sammenlignet med hår som tørker naturlig Prisen inkluderer ghd helios™ hårføner 1 profesjonelt designet avrundet munnstykke.

Produktegenskaper Lengre levetid med børstefri motor for hårføning av salongkvalitet med en luftstrøm på 120 km/t.

Aeroprecis™-teknologi sikrer intuitiv styling med mer presis kontroll. Regulerbar effekt- og temperaturkontroll, inkludert kaldluft. Lettere vekt pga. den ergonomiske designen. Teknologi med tilpasset akustisk system sikrer lave lydnivåer under styling. 3 m strømledning Trygt kjøp 2 års forbrukergaranti. Garantert ekte produkt
Les merLes mindre
Informasjon
Bruk
Ingredienser
Artnr: B056669
Kategorier :
Andre kjøpte også
183 kr Veil. pris 266 kr (-31%)
200 kr Veil. pris 292 kr (-32%)
Gave
127g Travel (56g)
168 kr
232 kr
230 kr
Gave
182 kr Veil. pris 268 kr (-32%)
Steng