5 måter å forberede huden og håret for sommeren (på tide å starte nå!)
2022-04-07
Gjør deg klar for sommeren med glødende hud og silkemykt hår. Vi har nettopp fått inn det ultimate 2-i-1-produktet som gjør deg fresh fra topp til tå: OUAI Scalp & Body Scrub St. Barts! Den velduftende skrubben kan brukes på både kroppen og hodebunnen. La oss ta en nærmere titt på henne nyheten.1. Bli kvitt døde hudceller

Det er på høy tid å vårrense huden! En kroppsskrubb er et must for å fjerne døde hudceller og få en strålende, sunn hud.Scalp & Body Scrub St. Barts har en overraskende deilig skummende følelse, som en såpe, og føles fantastisk på huden. Med tropiske toner av dragefrukt og appelsinblomst får du umiddelbart en herlig feriefølelse.

2. Sunnere hodebunn

Føles hodebunnen din tørr og kløende? Eller føles det som om håret ikke blir helt rent? Da er et hårskrubb noe for deg. Med hjelp av OUAI Scalp & Body Scrub St. Barts, du kan enkelt kvitte deg med de siste restene av tørrsjampo mens hodebunnen får fukt. Den er lett å vaske av og etterlater håret skinnende og mykt!3. Få en finere brunfarge 

Peeling er nesten et must for å få en fin sommerlig hud – enten du bruker selvbruning eller henger på stranden er det bra å skrubbe huden for å unngå ujevn og tørr hud. Og husk SPF - alltid!

4. Jevnere barbering 

Visste du at regelmessig bruk av peeling også bidrar til å holde inngrodde hår unna? Dette er et ubehagelig problem som kan oppstå hvis du barberer eller vokser deg. 

5. Øk blodsirkulasjonen

Å skrubbe kroppen og hodebunnen bidrar til å øke blodsirkulasjonen og gir deg en forfriskende følelse. I tillegg stimuleres cellefornyelsen, noe som gjør huden og håret ditt ekstra strålende!

Produkter fra artikkel