5 skjønnhetsprodukter som senker stressnivået

5 skjønnhetsprodukter som senker stressnivået

Stress er en del av manges hverdag som over tid kan føre til tørr og gusten hud. Hvorfor ikke kombinere beautyinteressen med en stunds avkobling for å kvitte deg med problemet? 

Rituals The Ritual Of Sakura Bath Foam
Et beroligende aromabad gir direkte avkobling og harmoni. Det fungerer også utmerket som et budsjettalternativ til spabesøk. Denne badeoljen gir et silkeglatt skum som etterlater huden sterk og glatt. Beriket med styrkende rismelk og den herlige duften av kirsebærsblomst vil den gi ro til sansene og fuktighet til huden. 

Decléor Aroma Night Rose D'Orient Soothing Night Balm
Pass på å legge til en nedtrappende rutine innen leggetid, for å få maksimalt ut av nattesøvnen. Decléors nattbalsam varmes mellom fingrene for å skape en serumkonsistens og arbeides deretter inn i ansiktet med sirkulære bevegelser. Pass på å trykk litt ekstra på punktene rundt tinningen og kjeven for å få en avslappende ansiktsmassasje som bonus. 

Babor Ampoule Concentrates Stop Stress
Stresset hud reagerer ofta gjennom å bli mer sensitiv og lettere irritert enn vanlig, og kan behøve hjelp for å komme tilbake til normaltilstand. Denne kuren er utformet for å berolige huden og minimere rødhet som kan forekomme av hudirritasjon. Bruk som en kur på sju dager eller bryt en ampull når behovet oppstår og du vil gi huden et rolig øyeblikk. 

Estée Lauder Stress Relief Eye Mask
Flyreiser, sene netter og stress er noen av årsakene som kan gi poser og mørke ringer under øynene. Denne øyemasker kommer i individuelle pakninger og kan tas med i vesken for å gi en herlig avslappet stund som pigger opp huden under øynene uansett hvor du befinner deg. 

Molton Brown Stress Relieving Hydrosoak
Unn deg selv et avslappende soak som beroliger og pleier huden med dødehavsalger. Passer perfekt for reaktiv hud som viser tegn på stress, som eksem eller akne. Passer også for deg som trener mye og behøver ekstra muskelavslapning etter en hard økt. 

Shop the article

Share