7 produkter som fjerner grensene mellom hudpleie og sminke
2023-03-22
Å fjerne grensene mellom hudpleie og sminke er fortsatt en stor trend i skjønnhetsverdenen; Stadig flere sminkeprodukter inneholder ingredienser som forbedrer huden også på lang sikt, og hudpleie jobber aktivt med å jevne ut hudtone og tekstur. I denne artikkelen har vi samlet syv favoritter som gir deg det beste fra to verdener.



Basemakeupens funksjon er vanligvis å jevne ut hudtonen, som er noe vi faktisk kan jobbe på allerede i hudpleien. For eksempel er Clinique Even Better Clinical Brightening Moisturizer en fuktighetskrem som ikke bare gir fuktighet til huden, den jobber også for å synlig forbedre misfarginger som mørke flekker og rødhet.



Primer kan fungere som en forlengelse av hudpleien, spesielt når du velger rett primer for din hudtype. Smashbox bestselgende Photo Finish Primer finnes også i fire hudpleiende versjoner: Illuminate Glow Primer gir huden strålende glød ved hjelp av vitamin C og er spesielt egnet for matt hud. Primerizer+ Hydrating Primer gir fuktighet til tørre hudtyper ved hjelp av hyaluronsyre, mens Correct Anti-Redness Primer inneholder grønne pigmenter og beroligende alger for å roe sensitiv hud som blusser opp. Til slutt har vi Control Mattifying Primer, som matter huden og kontrollerer fete hudtyper ved hjelp av salisylsyre.



Når det kommer til basisprodukter med hudpleiende ingredienser er det flere alternativer å velge mellom. Clinique er et merke som satser på at makeup også skal pleie huden. Even Better Foundation er en kultklassiker som ikke bare gir en naturlig finish med byggbar dekning, men også jobber for å redusere misfarging, mørke flekker og ujevn hudtone i huden på lang sikt. En annen basefavoritt er By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer, som blant annet inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og ekstrakt av hestekastanjefrø som pleier og forbedrer øyeområdet.



ILIA er et annet merke med hupleiende makeup, og en favoritt vi ønsker å trekke frem er deres Limitless Lash Mascara. Den gir ikke bare vakkert separerte og forlengede vipper, men gir også næring til vippene i form av organisk sheasmør og berikende arginin. RMS Beauty er et lignende merke, og deres Luminizer er en favoritt vi ofte bruker. Den gir kinnene en nydelig glød, samtidig som kokosolje, vitamin E og ricinusolje pleier huden.



Som siste trinn i hudpleien kan du påføre setting spray – et produkt som oftest inneholder både hudpleiende ingredienser og sørger for at sminken sitter på plass hele dagen. En ny favoritt hos oss er Urban Decay All Nighter Setting Spray med vitamin C. Denne versjonen av klassikeren gir huden ekstra fuktighet og en glansfull finish.
Great Deal
Gave
156 kr Veil. pris 195 kr (-20%)
Great Deal
Gave
162 kr Veil. pris 195 kr (-17%)
Great Deal
Gave
189 kr Veil. pris 195 kr
Great Deal
609 kr Veil. pris 665 kr
Great Deal
350 kr Veil. pris 438 kr (-20%)
Great Deal
Tawnied Beige
303 kr Veil. pris 425 kr (-29%)
Great Deal
Gave
162 kr Veil. pris 195 kr (-17%)
Great Deal
Gave
10ml
162 kr Veil. pris 195 kr (-17%)
Gave
RMS Beauty
469 kr

Produkter fra artikkel