Aktiv K-Beauty med Some by Mi
2024-06-11
Vi tar imot Some By Mi, et elskelig K-beauty-merke med fokus på aktive ingredienser. Vi guider deg gjennom merket og noen av deres mest populære produkter, slik at du kan finne dine nye favoritter.

Some By Mi er et koreansk skjønnhetsmerke som er kjent for sine aktive hudpleieprodukter. Selve navnet Some By Mi er en kombinasjon av det koreanske ordet «Mi», som direkte oversatt fra koreansk betyr skjønnhet, og mottoet «something by a miracle». Navnet gjenspeiler merkets filosofi om å tilby produkter som er skånsomme mot huden, men som også gir synlige resultater.K-beauty med aktiv hudpleie

Some By Mi har utviklet komplette produktserier som dekker alle trinn i den daglige hudpleierutinen. I sortimentet finner du alt fra dyprensende tonere til fuktighetsgivende kremer. Hvert produkt er utviklet for å møte spesifikke hudbehov, enten du sliter med akne, ujevn hudtone eller tørr hud.

Et av deres mest omtalte produkter er den unike AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner, som er en del av deres 30 Days-serie. Den kombinerer AHA, BHA og PHA, tre aktive syrer som har en eksfolierende og balanserende effekt på huden. Med tea-tree-ekstrakter reduserer denne toneren betennelse og rødhet samtidig som den motvirker akne. I serien finner du den tilhørende kremen og rensen som sammen utgjør den ideelle rutinen for deg med fet eller akneutsatt hud.AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam er et av Some By Mis nyeste tilskudd til deres populære 30 Days-serie. Det er et rengjøringsskum som også inneholder de tre syrene. Rensen fjerner effektivt smuss og urenheter samtidig som den balanserer talgproduksjonen, uten å gjøre huden stram eller tørr.

Hvis du er på utkikk etter en fuktighetskrem som reparerer og styrker huden i dybden, er Beta Panthenol Repair Cream perfekt for deg. Denne beroligende ansiktskremen inneholder en unik kombinasjon av pleiende og effektive stoffer som bidrar til å redusere irritasjon og gjenopprette hudbarrieren.

Some By Mi har også utviklet skånsomme produkter som inneholder retinol. Retinol Intense Reactivating Serum er beriket med en kraftig trio av retinol, retinal og bakuchiol. Med deres patenterte Elastic-Liposome-teknologi kan disse aktive ingrediensene trenge dypt ned i huden. Dette reduserer tegn på aldring og forbedrer hudens elastisitet. Formelen i dette serumet er utviklet for å være skånsom, noe som gjør det egnet også for de med sensitiv hud.Retinol Intense Daily Mask er en ansiktsmaske med åtte typer hyaluronsyre som gir huden fuktighetsboosten den trenger. Disse sheet-maskene er spesielt utviklet for å kunne brukes hver dag. Formelen inneholder også en kombinasjon av retinol, retinal og bakuchiol som forbedrer hudens tekstur og reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.

Når du bruker hudpleie med eksfolierende syrer, må du ikke glemme å beskytte huden mot UV-stråler. Påfør alltid solkrem som siste trinn i hudpleierutinen.

Sjekk ut flere av Some By Mis skånsomme, men effektive produkter her.
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
329 kr

Produkter fra artikkel