Aktiv kroppspleie – den store trenden akkurat nå
2024-06-05
Det er tydelig at aktiv kroppspleie blir en stadig større trend. Fra utjevnende niacinamid til effektive retinol – vi lister opp favorittene vi ikke klarer oss uten.

2022 var året da hudpleie tok førsteplassen på pallen når det kom til skjønnhetstrender. Clean Girl-æraen var tydelig, der monokrome, minimalistiske, lange og skreddersydde rutiner var i fokus. Ansiktspleie er en selvsagt del av mange skjønnhetsentusiasters rutiner – men hva med kroppspleie?Det er enkelt – hud er hud! Som med mange andre produkter finnes det en rekke forskjellige varianter å velge mellom – avhengig av hudtype og hvilke resultater du er ute etter. Vi er nå på vei inn i en ny æra der aktiv og fuktighetsgivende kroppspleie viser vei. Vi guider deg gjennom favorittene vi ikke kan leve uten.


Bla videre for å lese mer om våre håndplukkede favoritter.Rutinen starter med en bra rens

Kroppspleierutinen starter med rengjøring, på samme måte som for ansiktet. Dr. Barbara Sturms milde Body Wash renser huden skånsomt uten å fjerne hudens naturlige oljer eller fuktighet, og Enchanted Island Body Glow Wash fra Rahua gir massevis av fuktighet og en herlig glød.


Eksfoliering for kroppen

Glowing skin is always in – eller hvordan var det? Med riktig eksfoliering kan du oppnå en jevn hudtone og naturlig glød ved å fjerne døde hudceller fra de ytterste hudlagene. Hvis du har akneutsatt hud, er Zitbody fra Acnemy perfekt for deg. Den er beriket med en blanding av AHA og BHA, og renser og kontrollerer overflødig olje for å redusere og forebygge tegn på akne.

Hvis du har problemer med nupper i huden (Keratosis Pilaris), har Smooth Body Lotion fra Natalie's Cosmetics en eksfolierende effekt og virker på det øverste hudlaget for å løse opp hard hud. Vi kan heller ikke få nok av Scalp and Body Scrub St Barts fra OUAI, som er en eksfolierende sukkerskrubb som passer alle hudtyper.Halsbehandling mot aldringstegn

Når du ønsker å motvirke aldringstegn, kan det være smart å pleie halsen og dekolletasjen. Tripeptide-R Neck Repair fra SkinCeuticals er en korrigerende behandling spesielt utviklet for halsen for å behandle tidlige til mer fremskredne synlige aldringstegn på halsen.

La oss ikke glemme Elemis Pro-Collagen Neck and Décolleté Balm og Dr. Ceuracle's Hyal Reyouth Neck Mask, som inneholder 10 typer hyaluronsyre og kollagen for å tilføre huden fuktighet og gjøre den fyldigere innenfra.


Aktiv kroppsolje

Hvis du foretrekker naturlige og økologiske ingredienser, bør du definitivt sjekke ut Better Aging Body Oil fra Natalie's Cosmetics. Oljen er beriket med Guggul og Backuchiol, en naturlig form for retinol, og stimulerer produksjonen av kollagen, reduserer rynker og øker cellenes kapasitet. I tillegg inneholder den en høy konsentrasjon av vitamin E, som har sterke betennelsesdempende egenskaper. Den beskytter også hudbarrieren mot miljømessige stressfaktorer som UV-lys og luftforurensning.
Gave
SkinCeuticals
Midlertidig utsolgt
1 440 kr
183 kr
-20%
326 kr Vanlig pris 407 kr (-20%)
Dr. Barbara Sturm
790 kr
Great Deal
41 kr Veil. pris 50 kr (-18%)
Natalie's Cosmetics
1 089 kr
Natalie's Cosmetics
1 419 kr

Produkter fra artikkel