Alt du må vite om retinol
2023-05-25

Få ingredienser innen hudpleie får mer oppmerksomhet enn retinol – og det med rette. Retinol har en vitenskapelig bevist positiv effekt på blant annet rynker, solskader og akne. Men hvordan bruker du retinol best? Les videre, så skal vi gi deg svar på alle spørsmål og fortelle deg om et nytt retinolprodukt du må få med deg.

Først og fremst, hva er egentlig retinol? Retinol er et vitamin A som stimulerer cellefornyelsen i huden. De små molekylene går dypt inn i hudens midtre lag og kan derfor være til stor nytte. Kort sagt får retinol en eldre hudcelle til å oppføre seg som en yngre. Retinol stimulerer også kollagen og elastin, noe som gjør at huden din føles mykere og spenstigere. Rynker og fine linjer blir mindre synlige, mens hudtonen blir jevnere med færre pigmenteringer. Retinol hjelper dessuten med å holde på fuktigheten i huden. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor retinol har blitt så populært!

Har du lyst til å teste et retinolprodukt? Da bør du ta en titt på The Retinol Serum fra Augustinus Bader. Dette lette serumet trekkes raskt inn i huden og gir en fuktighetsgivende følelse. Formelen kombinerer effekten av ren retinol og Augustinus Baders patenterte kompleks TFC8® for å gi en friskere og forynget hud. Serumet virker også for å redusere rynker, fine linjer og mørke flekker for en jevnere og glattere hud. Huden får en ny glød med økt spenst og fuktighet. En stor fordel er at formelen gir synlige resultater uten rødhet og ubehag, som ellers er vanlig når man begynner å bruke retinol.
Hvem kan bruke The Retinol Serum? Alle som ønsker en foryngende effekt på huden eller som er plaget av akne. Den fungerer også for sensitiv hud. Husk at huden din kan bli mer følsom for solen når du bruker retinol. Bruk derfor alltid en høy SPF og unngå direkte sollys. Varier gjerne også med The Serum, som inneholder vitamin C. Bruk The Serum om morgenen og The Retinol Serum om kvelden for best effekt.

Augustinus Bader ble grunnlagt av hudlegen med samme navn, og har siden lanseringen blitt hyllet av skjønnhetsbransjen verden over. Den banebrytende ingrediensen TFC8®, som finnes i alle produktene, ble oppdaget etter forskning på brannskader. Ikke gå glipp av de ikoniske bestselgerne The Cream og The Rich Cream som banet vei for merkets suksess. Oppdag mer fra Augustinus Bader her.

50ml 30ml
Augustinus Bader
806 kr
30ml Nomad Refill (30ml)
Augustinus Bader
3 170 kr
Great Deal
50ml 30ml
Augustinus Bader
806 kr Vanlig pris 806 kr

Produkter fra artikkel