Alt om den hete dufttrenden layering
2023-05-04
Layering er en parfymetrend som bare blir mer og mer populær. Det handler om å kombinere to eller flere dufter for å få en helt unik duftkombinasjon. Det finnes ikke noe rett eller galt, du kan mikse og matche etter eget ønske. Hvis resultatet ikke blir som du forestilte deg, er det bare å prøve en ny kombinasjon neste gang.

Usikker på hvor du skal starte? Prøv å blande forskjellige duftfamilier, her er noen velprøvde duoer:

Blomster + sitrus
Kombiner en blomstrende duft, som rose eller sjasmin, med en sitrusduft, som sitron eller grapefrukt. Kanskje blir det sommerens favorittduft?

Treaktig + krydret
Bland en treaktig duft, som sandeltre eller sedertre, med en krydret duft, som kanel eller nellik. Kombinasjonen gir en varm og koselig duft som er perfekt for vintersesongen.

Frisk + krydret
Bær en frisk duft, for eksempel sitrus, sammen med en krydret duft, som kanel eller kardemomme. Resultatet blir uimotståelig og fungerer like bra til hverdags som til fest.

Krydret + blomster
Bland en krydret duft, som patchouli eller rav, med en blomstrende duft, som rose eller sjasmin. Resultatet blir en sensuell duft som er perfekt for en utekveld eller date.

Her kan du lære mer om duftfamiliene. Husk også at layering ikke nødvendigvis innebærer to ulike parfymer. Det kan også være en lotion eller olje sammen med en parfyme.

Velg mellom ferdiglagde sett som er laget for layering eller velg fritt fra våre travel size-dufter for å sette sammen din unike kombinasjon.
-20%
Gave
319 kr Vanlig pris 399 kr (-20%)
-20%
Gave
319 kr Vanlig pris 399 kr (-20%)
Gave
1 276 kr
Gave

Produkter fra artikkel