Anti-aging med Filorga Time-Filler: Vitenskap møter hudpleie
2024-03-05
Å finne rett i hudpleiejungelen er lettere sagt enn gjort, spesielt hvis du leter etter effektive produkter som gir merkbare resultater. Med hudpleie fra Filorga kan du imidlertid være trygg på valget ditt; disse produktene, forankret i vitenskap og kliniske studier, har aldri skuffet oss.

La oss se nærmere på hva som gjør Time-Filler-serien, og særlig nye Time-Filler Shot 5XP, til et utmerket valg for deg som ønsker å bekjempe aldringstegn.Punktbehandle med Filorga Time-Filler Shot 5XP

Time-Filler Shot 5XP er det nye stjerneskuddet på produktlinjen, og vi er mildt sagt imponerte. Dette høykonsentrerte serumet er utviklet for å fungere med presisjon på fem ulike typer rynker: pannerynker, bekymringsrynker, kråkeføtter, lepperynker og marionettlinjer forårsaket av bevegelse, volumtap og tørr hud.

Den effektive formelen er fylt med hele 60 % aktive ingredienser, blant annet i form av Filorgas innovative nevropeptidkompleks. Komplekset er inspirert av botox-injeksjoner og består av to peptider, heksapeptid og oktapeptid, som sammen har en avslappende effekt på huden og gir en jevnere look. Serumet inneholder også et marint gjærekstrakt som gir huden ekstra støtte for en fastere look.4 enkle trinn for yngre hud

Leter du etter en perfekt hudpleierutine som tilfører fuktighet og elastisitet, samt jevner ut huden? Vi er her for å hjelpe: her er en rutine som gir deg alt du trenger.


Trinn 1: Forbered huden på beste måte

Start hudpleierutinen ved å påføre Time-Filler Essence på renset hud. Dette forbereder huden for påfølgende produkter, samtidig som du forbedrer absorpsjonen og effektiviteten til de aktive ingrediensene i Time-Filler-serien.


Trinn 2: Punktbehandle problemområder

På tide at den nye stjernen, Time-Filler Shot 5XP, kommer frem. Påfør serumet direkte på problemområdet med den avkjølende metallapplikatoren. Masser lett og la det synke inn i huden før du går videre til neste trinn.


Trinn 3: Fukt, fukt, fukt

Forskning viser at tørr hud er mer utsatt for rynker, så det er ekstremt viktig å gi huden ordentlig med fuktighet for å opprettholde en ungdommelig elastisitet. Time-Filler 5XP Cream er en korrigerende fuktighetskrem som kombinerer kraften til hyaluronsyre med et potent peptidkompleks, som synlig reduserer alle typer rynker samtidig som den gir dyp fuktighet.


Trinn 4: Ikke glem øyeområdet

Øyeområdet er ofte det første som viser tegn på aldring, da en stor del av vår mimikk foregår rundt øynene. Time-Filler Eyes 5XP er spesielt utviklet for det ømtålige området og er rettet mot kråkeføtter, poser under øynene og mørke ringer.


Kjøp hele Time-Filler-serien og annen effektiv hudpleie fra Filorga her.
Great Deal
584 kr Veil. pris 805 kr (-27%)
Great Deal
447 kr Veil. pris 520 kr (-14%)
Great Deal
570 kr Veil. pris 795 kr (-28%)
Great Deal
457 kr Veil. pris 635 kr (-28%)

Produkter fra artikkel