Augustinus Bader lanserer vippe- og brynserum
2022-09-16
Er du ute etter et produkt som gir fyldigere og sunnere bryn, men også lengre og sterkere vipper? Look no further – storfavoritten Augustinus Bader har endelig lansert The Eyebrow & Lash Enhancing Serum, et vippe- og brynserum som selvfølgelig inneholder stjerneingrediensen TFC8. Les videre for å lære alt om nyheten!The Eyebrow & Lash Enhancing Serum kombinerer TFC8s kraft med andre kvalitetsingredienser. Disse tilfører næring og styrker hårsekkene, slik at de produserer tykkere og fyldigere bryn og vipper.

Ekstrakt fra rosella og fargetistel øker blodsirkulasjonen, som igjen oppmuntrer hårene til å vokse. I tillegg dempes betennelse og oksidativt stress som kan utløse hårtap.

Biotin, et kjent stoff innen hårpleie, bidrar til økt keratinproduksjon, som igjen styrker naturlig hårvekst og dannelsen av sterkere hårstrå.

Et hyaluronsyrekompleks danner en fuktighetsbarriere rundt hårstrået for å skape en optimal keratinstruktur, og gir mykere og friskere vipper og bryn. Røde vinteralger forhindrer hårtap, stimulerer cellene som har ansvar for hårvekst og øker hårtettheten.

Til slutt inneholder serumet lakserolje, også kjent for å fremme veksten av tykkere og lengre vipper og bryn.
Den flate kosten gir enkel påføring på bryn og vipper. Bruk den brede siden til å dekke hvert enkelt brynhår, og den smale siden til å legge serumet som en eyeliner langs vippene. Påføres morgen og kveld på ren og tørr hud. La produktet trenge inn før du fortsetter med hudpleierutinen din.

Resultatet? Fyldigere, ansiktsdefinerende bryn og lange, fyldige øyenvipper.
Nyhet
1 320 kr

Produkter fra artikkel