Bekjemp aldringstegn med favorittene fra Lancôme
2024-01-11
Har alderen begynt å gjøre seg synlig i huden, eller leter du etter en hudpleierutine som effektivt behandler eksisterende aldringstegn? Aldring av huden er ikke noe vi kan unngå, men med rett hudpleie kan vi bremse prosessen. Vi har sett nærmere på to bestselgende produktserier fra ikoniske Lancôme: en som styrker og beskytter huden når de første aldringstegnene viser seg, og en som effektivt korrigerer eksisterende aldringstegn i moden hud.Génifique – Fuktighetsgivende og styrkende ved første aldringstegn

De første aldringstegnene begynner ofte å vise seg rundt tjueårsalderen. På dette stadiet er det viktig å styrke og hydrere huden, og da er Lancômes Génifique-serie en av våre favoritter.

Advanced Génifique Serum er en av Lancômes bestselgere, og fungerer utmerket som et første steg inn i verden av anti-aging. Beriket med en patentert sammensetning av pre- og probiotika, aktiverer den cellefornyelsesprosessen og styrker mikrobiomet i huden. Dens lette tekstur absorberes raskt inn i huden, og fremmer elastisitet, fasthet og en strålende hud. Serumet fungerer også som en booster som forbedrer effekten av påfølgende hudpleieprodukter. Regelmessig bruk av Advanced Génifique Serum reduserer tydelig mengden av fine linjer, jevner ut hudtonen og gjenoppretter en ungdommelig glød. Påfør serumet etter toner og la det synke inn.

De første aldringstegnene vises vanligvis rundt øynene – med Génifique Eye Cream holder du det sensitive området hydrert og fyldig, noe som effektivt reduserer synligheten av fine linjer.

Det er viktig med mye fuktighet for å opprettholde hudens elastisitet, spenst og fylde. Påfør Génifique Day Cream hver morgen for å sikre silkemyk hud med en herlig glød. Hudens fornyelsesprosess er mest aktiv om natten, og derfor velger vi vanligvis en litt rikere, mer næringsrik krem til kveldsrutinen. Génifique Barrier Night Cream styrker hudens beskyttende barriere og dens mikrobiom med ceramider, pre- og probiotiske ekstrakter og hyaluronsyre.Rénergie – Effektiv korrigering av eksisterende aldringstegn

Det kreves mer enn å bare styrke huden for å jobbe med allerede eksisterende aldringstegn i huden, og det er da Rénergie-serien kommer inn. Her finner vi noen virkelig effektive produkter som jobber hardt for en merkbart fastere og fyldigere hud.

Rénergie H.F.C Triple Serum er Lancômes mest effektive anti-aging serum så langt. Den innovative formelen kombinerer fuktighetsgivende hyaluronsyre, antioksidantrik ferulinsyre og en vitaminrik blanding av vitamin C og niacinamid i trippel dose. Disse jobber sammen for å styrke huden lag for lag. Resultatet er økt fasthet og forbedret hudkvalitet, merkbart mindre rynker og en betydelig reduksjon av pigmentflekker.

Kompletter rutinen med Lancômes Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream inneholder hele 300 ulike typer peptider som har en synlig effekt på hudens fornyelsesprosess, fasthet og elastisitet. Niacinamid gir en jevnere hudtone og tekstur, mens hyaluronsyre holder huden hydrert hele dagen. Har du en tørrere hudtype, kan du velge Rich-varianten. I tillegg til ingrediensene over er den beriket med squalane for ekstra fuktighet og beskyttelse.

Under kveldsrutinen kan du bruke samme fuktighetskrem som på dagen, eller bytte til Rénergie Multi-Lift Nuit – som gir huden et ekstra løft.

For øyeområdet elsker vi Rénergie Eye Cream. Den inneholder neste generasjons hyaluronsyre og fungerer på alt fra ringer under øynene til kråkeføtter og slappe øyelokk.

Ute etter mer? Oppdag alle Lancômes effektive hudpleiefavoritter her.
Great Deal
840 kr Veil. pris 1 054 kr (-20%)
Great Deal
543 kr Veil. pris 803 kr (-32%)
Great Deal
827 kr Veil. pris 1 053 kr (-21%)
Great Deal
1 078 kr Veil. pris 1 356 kr (-21%)
Great Deal
1 153 kr Veil. pris 1 415 kr (-19%)
Great Deal
Refill 50 ml
1 040 kr Veil. pris 1 381 kr (-25%)
Great Deal
496 kr Veil. pris 727 kr (-32%)
Great Deal
115ml 50ml
683 kr Veil. pris 978 kr (-30%)
Great Deal
1 089 kr Veil. pris 1 404 kr (-22%)

Produkter fra artikkel