Beskytt og reparer hudbarrieren med ceramider
2023-10-05

Føles huden din tørr, stram, blek eller irritert? Da har du sannsynligvis en skadet hudbarriere. Ved å bruke hudpleie med ceramider kan du få fyldigere, mykere og jevnere hud.Beskytt og gjenopprett hudbarrieren

Hudbarrieren er hudens ytterlag som skal bevare fuktighet og stenge ute skadelige stoffer. Den består 50 % av viktige byggesteiner som kalles ceramider. En skadet barriere innebærer ofte en mer reaktiv hud med rødhet, tørre flekker og flak. Ved å bruke ceramider kan du gjenopprette huden. Dermalogica har et bredt utvalg av produkter som både beskytter og reparerer hudbarrieren. La oss kikke på noen av bestselgerne.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av dermalogica (@dermalogica)

Ansiktskrem som booster ceramidnivået

Nye Dermalogica Stabilizing Repair Cream er en ekstremt beroligende ansiktskrem som umiddelbart gir lindring til tørr, sensitiv og reaktiv hud. Det er klinisk bevist å redusere irritasjon og rødhet etter bare en ukes bruk.

En av nøkkelingrediensene er et ceramidkompleks som låser inn fuktighet og øker ceramidnivåene med 88 % innen 48 timer. Fuktighetsnivåene balanseres av Cica og bevares av fermenterte melkesyrebakterier. Oppstandelsesplanter styrker hudens barriere, tasmansk fjellpepper lindrer rødhet og rotekstrakt fra boerhavia diffusa virker beroligende.

Rutine som styrker hudens barriere

Mange av Dermalogicas produkter passer bra for deg som opplever midlertidig eller permanent følsomhet. Her er flere av favorittene som kan brukes sammen:

UltraCalming Cleanser: Mild og avkjølende gelkrem for skånsom ansiktsrengjøring.

Daily Microfoliant: Eksfolierende enzympulver for deg som ønsker mykere hud med mer glød.

Circular Hydration Serum: Fuktighetsgivende og styrkende serum med kraftige ingredienser som balanserer huden.

UltraCalming Serum Concentrate: Serum som effektivt beroliger og lindrer følsom hud og bygger opp motstandskraften.

Barrier Repair: Vannfri, silkemyk dagkrem som beskytter og balanserer huden med vitamin C.

UltraCalming Mist: Beroligende fuktighetsspray som umiddelbart demper irritasjon og stramhet.

Hyaluronic Ceramide Mist: Ansiktsspray med hyaluronsyre og ceramider som styrker hudens naturlige lipider, binder fuktighet og jevner ut linjer.


Sjekk ut våre ferdige hudpleiesett. Skin Routine Sensitive Skin og Skin Routine Dry Skin er perfekt for deg som ønsker å styrke tørr og/eller sensitiv hud.

250ml 500ml
Dermalogica
489 kr
177ml
Dermalogica
519 kr
75g 13g
Dermalogica
195 kr
SET10
Dermalogica
2 328 kr
SET10
2 827 kr
Dermalogica
660 kr

Produkter fra artikkel