Bli kjent med  Exuviances bestselgere
Vi i Bangerhead er besatte av vårt nye merke: Exuviance. Merket er elsket av beauty junkies verden over og vi skjønner hvorfor! Produktene er utviklet for å hjelpe huden med å fornye seg selv ved hjelp av avanserte og målrettede sammensetninger som raskt gir synlige resultater. Har du lyst til å booste hudpleierutinen din? Ta rutinen din til neste nivå og bli kjent med Excuviances TOP 10 bestselgere!

1. Overnight Transformation Complex
Exuviance bestselger! En fuktighetsgivende og revitaliserende nattkrem med kamille- og lakrisekstrakt som lindrer og beskytter huden. Sammensetningen av ingrediensene gir deg en plumpet og fyldig hud.

2. SkinRise Morning Glow
Seruminnsatte pads som fukter i dybden. Padsene inneholder agurk- og eukalyptusekstrakt som gir en umiddelbar forfriskende følelse og en fantastisk glød til huden.3. Deep Clean AHA Cleanser
En skummende rens med PHA og AHA syre som renser uten å tørke ut eller forstyrre hudens beskyttende barriere. Denne effektive rensen fjerner smuss og sminke mens du forsiktig eksfolierer døde hudceller.

4. Gentle Cream Cleanser
Denne milde kremrensen inneholder PHA -syre som skånsomt fjerner smuss og sminke uten å tørke ut huden. Etterlater en smidig og hydrert hud hver dag.5. HydraSoothe Refresh Toner
En mild og lett fuktighetsgivende toner med en kombinasjon av PHA -syre og hyaluronsyre som gjenoppretter hudens pH -verdi og forbereder huden på neste trinn hudpleierutinen din.

6. Radiance Serum
Et intenst fuktighetsgivende serum som inneholder PHA- og AHA -syre som stimulerer hudens egen cellefornyelse. Serumet bidrar til en forbedret hudstruktur og gir en ny frisk glød.

7. A.G.E. Less Everyday
En lett fuktighetsgivende væske med PHA -syre som fukter og styrker huden, samt planteekstrakter og vitamin E som gir ekstra antioksidantbeskyttelse i løpet av dagen.8. Daily Corrector with Sunscreen Broad Spectrum SPF 35
En lett fluid med SPF35 til bruk på dagtid. Formelen inneholder volumiserende Neoglucosamine som bidrar til å jevne ut hudtonen samt vitamin E og B-Resocinol som gir huden ekstra antioksidantbeskyttelse.

9. HydraPrep pH Balance Toner
En fuktighetsgivende toner som inneholder AHA og PHA -syre som gjenoppretter hudens pH -verdi etter rens samt har en mild eksfolierende effekt. Toneren forbereder huden på neste trinn hudpleierutinen din.

10. Daily Eye Smoother
En lett, men intens fuktighetsgivende øyekrem med PHA som styrker hudens egen beskyttelsesbarriere samtidig som den gjør fine linjer og rynker rundt øynene mindre fremtredende.
Gave
Nyhet
349 kr
1
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
579 kr
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
449 kr
1
Gave
Nyhet
Gave
Nyhet
459 kr
Gave
Nyhet
42 kr

Produkter fra artikkel