Boost huden med L:A Brukets nye kroppsserum, Firming Body Serum
2023-06-09

Sommeren er her, noe som forhåpentligvis betyr en del sol og bading. Det betyr også at det er viktig å gi huden litt ekstra kjærlighet etter en dag i solen. Det svenske merket L:A Bruket, som tilbyr naturlig og økologisk hudpleie for alle hudtyper, har nå lansert en ny pleiende kroppsbehandling, Firming Body Serum.

Serumet er spesielt utformet for å fukte huden med en kald og beroligende effekt. Den har en lettabsorberende konsistens som gjør at serumet går fra å være en dyp aromatisk gel til å bli en forfriskende og lett væske når den masseres på kroppen.

La oss ta en titt på noen flere av L:A Brukets produkter som vi tror vil forbedre sommerrutinen din sammen med Firming Body Serum.Hvem elsker ikke en god skrubb? Sea Salt Scrub fjerner skånsomt døde hudceller med en blanding av naturlig havsalt og mandelolje. Skrubben myker opp og bidrar til å motvirke tørre flekker på huden, for eksempel tørre albuer, samtidig som den styrker huden på lang sikt.
Rens kroppen grundig med L:A Brukets fuktighetsgivende Body Wash som myker opp kroppen. Med en blanding av eteriske oljer av sitrongress og rosmarin, som har forfriskende egenskaper, vil den gjøre sommerkveldene bedre.

Glem heller ikke viktigheten av å smøre seg etter vask eller bad. Nyt L:A Brukets Bodylotion som inneholder mykgjørende sheasmør, kokosolje og kakaosmør, og dufter godt av bergamott og patchouli.

Alle produktene er COSMOS-sertifiserte, produsert i Sverige, veganske og unisex.

Oppdag mer fra L:A Bruket her.

450ml (1000ml) Refill
240 kr

Produkter fra artikkel