Brand of the Month: 111Skin
2023-01-13
Årets første Brand of the Month er selveste 111Skin, det resultatdrevne hudpleiemerket som ble lansert eksklusivt hos oss i desember og som vi allerede har forelsket oss i.Merket ble grunnlagt som et resultat av oppdagelsen av stjerneingrediensen NAC Y² og dens evne til å fremskynde hudens helingsprosess. Dette gjennom å fremskynde antioksidantprosessen og kollagenproduksjonen, som sammen bidrar til et forynget utseende.

I sortimentet finner du noe for de fleste hudtyper og behov. Produktene kommer virkelig til å holde det de lover, uansett om du er ute etter å behandle synlige arr eller vil maksimere fuktigheten og glowen. Alle er også parabenfrie, silikonfrie og cruelty-free.Så hvor skal du starte? Hvis vi bare skal anbefale ett produkt fra merket, er vårt åpenbare valg stjerneproduktet Y Theorem Repair Serum NAC Y². Her har du en superhelt som reparerer og gjenoppretter huden uansett om den er skadet av sol, klima eller kirurgiske inngrep. Vi ønsker imidlertid også å slå et slag for nattkremen Nocturnal Eclipse Recovery Cream NAC Y², som sørger for at du får tid til å styrke, fukte og gi næring til huden selv under de korteste nettene.

Er du derimot på jakt etter noe for å gi øyeområdet et skikkelig løft, vil Celestial Black Diamond Contour Gel bli din nye bestevenn. Og vi kan selvfølgelig ikke la være å nevne merkets sheet masks, som gir så imponerende resultater at det er vanskelig å tro at ingen nåler har vært involvert.

@bangerhead.com @111skin just landed at Bangerhead! 🖤 Discover all products and learn more about the brand at Bangerhead.com ☺️ #bangerhead #111skin #skincare #surgicallyinspiredskincare #beauty #glow #shopping ♬ original sound - elijah


Nysgjerrig på mer? Sjekk ut hele 111Skins effektive og gjenopprettende hudpleie her.
Gave
Gave
Gave
111Skin
Midlertidig utsolgt
1 561 kr
Gave
111Skin
Midlertidig utsolgt
1 321 kr

Produkter fra artikkel