Brand of the Month: Augustinus Bader
2023-10-19
Vi fyller 15 år, og det samme gjør et av favorittmerkene våre: Augustinus Bader. Merket kan vise til resultatgivende produkter som fortsetter å imponere både oss og kundene våre. Siden lanseringen har de opplevd stor suksess og vunnet prestisjetunge priser for sine innovative produkter for hud, kropp og hår.Bak suksessen står en verdensledende stamcelleekspert – professor Augustinus Bader. Etter 30 års forskning utviklet han en banebrytende teknologi for å sette i gang kroppens naturlige helingsprosess.

Stjerneingrediensen TFC8 (Trigger Factor Complex) finnes i alle produktene og bidrar til å stimulere hudens cellefornyelse og fremme kollagenproduksjonen. I kombinasjon med aktive ingredienser som retinol og vitamin C, gir produktene klinisk beviste resultater.

Lurer du på hvilke produkter du absolutt ikke må gå glipp av? La oss kikke nærmere på storfavorittene våre.The Cream & The Rich Cream – Ikoniske fuktighetskremer for alle hudtyper
Den dynamiske duoen som var starten for merkets suksess. Disse luksuriøse ansiktskremene minsker aldringstegn og fyller på med masse fuktighet og næring, samtidig som de gjør huden myk, glatt og balansert. Så hvilken variant skal du velge? The Cream har en lettere tekstur som passer kombinert eller oljete hud, mens The Rich Cream har en kremete og rikere tekstur som passer normal til tørr hud.

The Retinol Serum – Fuktighetsgivende serum for moden/akneutsatt hud
Kombinasjonen av foryngende TFC8 og retinol gjør dette til magi i form av et serum. Den lette formelen trekker raskt inn i huden og reduserer merkbart fine linjer, rynker, urenheter og mørke flekker. Samtidig får du beskyttelse mot for tidlig aldring og fremtidige betennelser i huden.

The Face Cream Mask – Fuktighetsgivende og oppstrammende maske
Med denne kremete favorittmasken garanterer vi intensiv hydrering og synlige resultater. Huden får en fornyet glød med en jevn hudtone og færre synlige linjer. Det øker kollagenproduksjonen og øker elastisiteten i huden. Tips: Ha den på over natten for ekstra fuktighet og glans.The Leave In Hair Treatment – ​Reparerende og beskyttende hårbehandling
Denne silkemyke hårkremen er en go-to når vi vil ha dyp fuktighet uten at håret tynges ned. TFC8, vitaminer og næringsrik havrekjerneolje gjenoppretter skadet hår, samtidig som de beskytter mot fremtidige skader fra varmestyling og UV-stråler. Kombiner gjerne med The Shampoo og The Conditioner for et næringsrikt og sunt hår fra rot til spiss.

The Body Cream – Intensiv mykgjørende og næringsrik kroppskrem
På tide å ta kroppspleien til neste nivå? The Body Cream gir huden intens fuktighet med kraftige ingredienser som TFC8, næringsrikt sheasmør og beroligende bisabolol. Huden blir synlig glattere med færre strekkmerker og pigmenteringer. Perfekt å bruke over hele kroppen eller som punktbehandling for tørre områder. Vil du få resultater allerede i dusjen? Test nyheten The Body Cleanser.

Oppdag flere favoritter fra Augustinus Bader her. Tips: Augustinus Bader tilbyr flere fine gavesett og duoer med noen av deres bestselgere – perfekt når du vil skjemme bort deg selv eller noen du er glad i.
50ml 30ml
Augustinus Bader
806 kr
Augustinus Bader
1 957 kr
Augustinus Bader
1 710 kr
742 kr
Augustinus Bader
499 kr
Great Deal
50ml 30ml
Augustinus Bader
806 kr Vanlig pris 806 kr
Great Deal
Augustinus Bader
1 630 kr Vanlig pris 1 630 kr

Produkter fra artikkel