Brand of the Month: Laura Mercier
2023-03-23
Det neste merket som blir valgt som Brand of the Month er Laura Mercier; et merke som tilbyr sminke, hud- og kroppspleie, men som fremfor alt er kjent for sine prisbelønte baseprodukter og setting pudder. Laura Mercier var faktisk den første som introduserte en primer til skjønnhetsmarkedet, og i dag er sortimentet fylt med alt du trenger for å lage en perfekt basismakeup.

Vi fikk besøk av Michel Coulombe, en av Laura Merciers globale makeupartister, som viste hvordan vi kan lage den perfekte basismakeupen i fire enkle trinn. Se videoen der Michel sminker vår kollega Tamar, og les mer om produktene nedenfor.


Fire trinn til en feilfri basismakeup

Trinn 1: Pure Canvas Primer

Det første trinnet som trengs for en feilfri makeup er primer. Ved å påføre en primer skaper du en pleiende base mellom hudpleien og sminken din, som beskytter huden gjennom dagen samtidig som den letter påføringen av sminken og forbedrer holdbarheten. Pure Canvas Primer inneholder hudpleiende ingredienser og finnes i fem forskjellige varianter: Den originale Perfecting Primeren for alle hudtyper, Protecting Primer som beskytter med SPF 30, Blurring Primer som visker ut store porer og fine linjer, Illuminating Primer som gir ekstra glow til mat hud og til slutt Hydrating Primer som fukter huden litt ekstra for å unngå en kakete foundation.Trinn 2: Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector Créme Teintée

I andre trinn kommer sminken inn. For å få en jevn hudtone som fortsatt ser naturlig ut, anbefales Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector. Denne favoritten holder huden hydrert samtidig som den gir en naturlig glød som ser ut som den stråler innenfra.


Trinn 3: Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer

Når trinn 2 er på plass, går vi videre til en concealer for å få mer dekning på de delene vi ønsker å skjule, som urenheter eller mørke ringer under øynene. Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer gir, som navnet avslører, en heldekkende effekt med en vektløs følelse, uten å krølle seg eller smuldre.

Trinn 4: Translucent Loose Setting Powder

Det siste trinnet består av intet mindre enn Laura Merciers bestselgende produkt: Translucent Loose Setting Powder. Dette kultforklarte, fargeløse løse pudderet gir huden en silkemyk finish og sørger for at sminken holder seg på plass hele dagen, uten å bli tørt, smuldre eller se oljete ut.

Tips: Bruk Velour Puff for å gjøre påføringen av pudderet lettere, for å få det jevnere fordelt og unngå søl.


Klar til å ta makeuprutinen din til et nytt nivå? Sjekk ut Laura Merciers sortiment her.

530 kr
Gave
Laura Mercier
Midlertidig utsolgt
250 kr

Produkter fra artikkel