Brand of the Month: OUAI
2023-07-26
Oppdag OUAI – skjønnhetsmerket som, til tross for at navnet er noe vanskelig å uttale (det uttales for øvrig «way»), legger vekt på enkelhet og effektivitet uten å gå på akkord med kvalitet. OUAI ble grunnlagt av den kjente kjendisfrisøren Jen Atkin og har tatt hårpleieindustrien med storm. De innovative og velduftende produktene med minimalistiske og Instagram-vennlige forpakninger pryder baderomshyllene hos alt fra vanlige forbrukere til medlemmer av Kardashian-Jenner-familien.

Lurer du på hvorfor produktene er så populære? La oss se nærmere på noen av favorittene fra OUAI.OUAI kom inn i skjønnhetsbransjen med nøye utvalgte hårpleieserier for ulike hårtyper. Sortimentet har deretter blitt utvidet med effektive stylingprodukter og næringsrik kroppspleie. Etter en stund viste det seg at kundene ikke bare elsket produktenes resultater, men også duftene. Dette førte til at OUAI lanserte parfymer med de populære duftene.

OUAI er en stor favoritt hos både kunder og oss på kontoret, og OUAI Hair Oil er en toppselger vi ikke kan få nok av. Denne allsidige oljen temmer krus, tilfører glans og næring samtidig som den beskytter håret mot varmeskader. Den lette formelen med blant annet afrikansk galangarot, ama- og asiatiske borageoljer kan brukes i både fuktig og tørt hår. Tips: Bestill oljen i reisestørrelse (13 ml), så har du alltid en løsning når hårtuppene trenger litt ekstra kjærlighet.Den begrensede St. Barts-serien er en tilbakevendende favoritt. Den har en forfriskende duft av tropiske frukter som umiddelbart bringer tankene til de solfylte strendene i St. Barts. Perfekt når det ikke ble noe av spontanferien, eller hvis du vil beholde feriefølelsen hele året. Seriens Scalp & Body Scrub er en forfriskende eksfoliering som kombinerer fine sukkerkrystaller, kokosolje og probiotika for å fjerne urenheter og etterlate huden din myk og strålende. Den pleier imidlertid ikke bare huden på kroppen, men gir også næring til hodebunnen, noe som fremmer sunn hårvekst.

Ute etter noe annet? Oppdag alle favorittene fra OUAI her.
399 kr Veil. pris 400 kr
45ml Travel (13ml)
OUAI
200 kr

Produkter fra artikkel