Clarins guide: Finn rett ansiktsrens
2024-03-14
En god hudpleierutine starter alltid med ansiktsrens, men det kan være vanskelig å vite hvilken som er riktig for din hudtype – la oss guide deg.

Renset hud er essensielt når det kommer til hudpleie, derfor bør hudpleierutinen begynne med en ansiktsrens – dels for å bli kvitt sminke og urenheter, men også for at produktene skal kunne absorberes bedre.

Clarins har ansiktsrens for alle hudtyper: normal, tørr, oljete eller moden hud. Vi guider deg gjennom omtalte klassikere og pleiende bestselgere – slik at du kan finne noe som passer deg.Sminkefjerning for øynene:

Gentle Eye Make-Up Remover
Fjerner skånsomt øyesminke, inkludert vannfast maskara, uten å irritere den følsomme huden rundt øynene. Økologisk gentianaekstrakt og kornblomstekstrakt gir den en beroligende effekt. Passer alle hudtyper.

Instant Eye Make-Up Remover
En tofaset sminkefjerner som skånsomt fjerner øyesminke – perfekt for deg som bruker kraftig eller vannfast øyesminke. Gjør at huden rundt øynene blir fresh og hydrert. Passer alle hudtyper.

Ett-trinns ansiktsrens:

One-Step Facial Cleanser
Fjerner smuss, makeup og urenheter i ett steg, samtidig som huden etterlates fuktig og myk. Ved å bruke appelsin- og moringaekstrakt fjerner den urenheter og døde hudceller fra huden, og etterlater deg med strålende hud. Passer alle hudtyper.

One-Step Gentle Exfoliating Cleanser
En 3-i-1-rens som fjerner smuss og sminke samtidig som den eksfolierer skånsomt. Gelen inneholder plantebaserte mikroperler og forvandles til et lett og kremig skum. Passer alle hudtyper.Micellært vann og ansiktsvann:

Hydrating Toning Lotion
Med sin lotionkonsistens fjerner denne forfriskende toneren, rik på fuktighetsgivende organisk fiken- og aloevera-ekstrakt, skånsomt sminkerester etter en vanlig rens. Passer normal til tørr hud.

Purifying Toning Lotion
Pleiende ansiktsvann, i lotionkonsistens, som blant annet inneholder elggressekstrakt som bidrar til å redusere overflødig talg. Bidrar til å minimere porer og redusere overflødig fett uten å tørke ut huden. Brukes etter vanlig rens og passer for kombinert til fet hud.

Soothing Toning Lotion
Skånsomt ansiktsvann, i lotionkonsistens, som er rik på økologisk kamilleekstrakt. I tillegg til å balansere hudens bakterieflora og gi fuktighet, reduserer den rødhet og irritasjon. Passer tørr hud.

Cleansing Micellar Water
Micellært vann, som inneholder molekyler som drar til seg smuss og sminke som en magnet, fjerner skånsomt alt fra øyne og lepper til vanlig sminke og urenheter. Det trenger ikke å skylles av og gir en effektiv rens i ett enkelt steg. Passer alle hudtyper.Rens huden i to trinn:

Trinn 1: Total Cleansing Oil
Løser effektivt opp og fjerner alle typer sminke og urenheter, også vannfast makeup. Gir myk og hydrert hud uten å føles fet. Avslutt med et ansiktsvann for din hudtype. Passer alle hudtyper.

Trinn 2: Gentle Renewing Cleansing Mousse
Skånsom rensende mousse som fjerner smuss og urenheter samtidig som den gir mild eksfoliering ved hjelp av AHA-syrer fra Tamarindens fruktkjøtt. Kombiner med en øyerens. Passer alle hudtyper.

Ute etter mer? Oppdag alle Clarins pleiende hudpleiefavoritter her.
Great Deal
300 ml Refill
271 kr Veil. pris 345 kr (-21%)
Great Deal
309 kr Veil. pris 340 kr (-9%)
Great Deal
295 kr Veil. pris 340 kr (-13%)
400 ml Refill
Great Deal
400 ml Refill
236 kr Veil. pris 295 kr (-20%)
Great Deal
236 kr Veil. pris 250 kr
Great Deal
236 kr Veil. pris 250 kr

Produkter fra artikkel