Clinique Base Guide
2024-04-11
Utforsk Cliniques innovative foundations som kombinerer det beste innen hudpleie og makeup. Vi går gjennom deres unike egenskaper slik at du kan finne den som passer best for din hud.

Det revolusjonerende merket Clinique har utviklet et bredt sortiment av foundations som gjør mer enn bare å dekke ujevnheter. Cliniques dermatologisk utviklede foundations inneholder hudvennlige ingredienser som fremhever din naturlige skjønnhet samtidig som de pleier og forbedrer huden ved hver bruk. Vi har laget en guide som hjelper deg med å velge rett foundation for deg og din hudtype.For en naturlig finish som holder hele dagen

Even Better Makeup SPF15 er beriket med aktive ingredienser som bekjemper pigmentflekker og ujevn hudtone på lang sikt. Den kremete formelen gir en naturlig og sunn glød, samtidig som den gir effektiv dekning i hele 24 timer. Egnet for tørr til kombinert fet hud.

Fuktighetsgivende foundation med høy dekning

Hvis du har en tørr hudtype, er Even Better Refresh Hydrating and Repairing Makeup perfekt for deg. Denne foundationen gir full dekning uten å skjule din naturlige glød. Den visker også ut porer og jevner ut hudtonen. Hovedingrediensen i formelen er hyaluronsyre, som fukter huden og gir den et fyldigere inntrykk. Passer tørrere hudtyper.Vektløs formel med naturlig glow

Den lette formelen til Even Better Glow Light Reflecting Makeup legger seg sømløst på huden og gir et naturlig resultat. Lysreflekterende pigmenter gir huden glød, og vitaminene i denne foundationen får huden til å stråle innenfra og ut på lang sikt. Passer for alle, også akneutsatt hud.

Smart foundation med byggbar dekning

Har du en kombinert hudtype? Sjekk isåfall ut denne foundationen. Superbalanced Makeup Foundation har en innovativ formel som tilpasser seg huden din, og kan både gi fuktighet og absorbere overflødig fett i huden. Den har en lett dekning som du kan bygge opp etter behov. Passer deg med kombinert hudtype.Foundation og concealer i ett

Med Beyond Perfecting Foundation + Concealer får du to produkter i ett. Denne foundation har en lett og fuktighetsgivende formel som er rik på pigment og gir et jevnt og feilfritt resultat. Perfekt for å dekke mørke ringer og urenheter. Passer alle hudtyper.

Nøytraliserer rødhet og behandler kviser

Hvis du opplever rød og kvisete hud, er dette en foundation for deg. Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er utviklet for å nøytralisere rødhet og dekke urenheter. Salisylsyre bidrar også til å behandle kviser og forhindre at det kommer nye. Den oljefrie formelen gir en matt, men naturlig finish. Bra valg for deg som lett får blank hud i løpet av dagen. Egnet for kombinerte og oljete hudtyper.

Ultralett serumfoundation med fuktighetsgivende egenskaper

Even Better Clinical Serum Foundation er Cliniques første foundation utviklet med deres serumteknologi. Formelen inneholder blant annet hyaluronsyre, salisylsyre og vitamin C, som sammen gir intensiv fuktighet til huden og en jevnere og glattere hudtone. Dekningen kan tilpasses fra medium til full, og huden etterlates med en naturlig silkeaktig finish. Passer kombinert og oljete hud.

Utforsk alle Cliniques produkter her.
Great Deal
CN 10 Alabaster CN 28 Ivory
375 kr Veil. pris 495 kr (-24%)
172 kr Veil. pris 495 kr (-65%)
Great Deal
Butterscotch Cashew
318 kr Veil. pris 425 kr (-25%)
Great Deal
320 kr Veil. pris 425 kr (-25%)
Great Deal
346 kr Veil. pris 425 kr (-19%)
Cn 08 Linen Cn 10 Alabaster
192 kr Veil. pris 545 kr (-65%)
Great Deal
Cn 58 Fresh Honey Wn 118 Fresh Amber
318 kr Veil. pris 425 kr (-25%)

Produkter fra artikkel