Den ultimate guiden til antioksidanter i hudpleie
Du har sikkert hørt om antioksidanter i hudpleie? Men HVA gjør antioksidanter egentlig? Og hva innebær frie radikaler? Det skal vi finne ut av nå!

Antioksidanter er en gruppe stoffer som forhindrer skader fra en annen gruppe stoffer: frie radikaler. Sollys, tobakkrøyk, stress og luftforurensing kan lede til tidlig aldring. Frie radikaler kan tørke ut huden og gjøre den mindre fast, med flere rynker og fine linjer som konsekvens. Det er her antioksidantene kommer inn, for de forhindrer frie radikler å skade hudcellene. Som naturens egen magi!

Ved å legge til antioksidanter i din hudpleie kan du forhindre for tidlig aldring. Noen av de mest kjente antioksidantene er vitamin-C, -E og grønt te. La oss ta en titt på de syv antioksidantrike favorittproduktene akkurat nå!Multifunksjonelle helter

Allies of Skin er et nytt, populært merke hos oss, der fokus ligger på multifunksjonell og smart hudpleie – fylt med kraftige antioksidanter! Resultatene kommer raskt og effektivt!

Multi Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum er boostet med kraftige antioksidanter som reservatrol for å gi huden fasthet, med et våkene utseende. Ekstrakt fra jordbær beskytter hudens fuktighetsbalanse.

Peptides & Antioksidants Firming Daily Treatment er en kraftig behandling som kan brukes som en dagkrem. Ikke mindre enn ni (!) antioksidanter tar opp kampen mot ujevnheter, store porer og rynker, for å styrke huden og gi en fornyet glød.

20% Vitamin C Brighten + Firm Serum er neste generasjons C-vitamin-serum som beskytter mot ytre påvirkninger samtidig som det gir en klarere hud med strålende glow.
Hyllede K-beautyfavoritter

Dr. Ceuracle har også landet på våre hyller. Dette er K-beauty når den er som best! Resultatdrevet og selvsagt proppfull med hudvennlige antioksidanter.

Jeju Matcha Clay Mask er en herlig leiremaske som er fylt med antioksidantrik matcha. Med ingredienser som aminosyrer, betain og kaolinleire hjelper den med å gjøre porene mindre synlige, samt rene, og live opp trøtt hud. Din hud vil føles herlig myk og jevn etter bruk!

Bestselgeren Royal Vita Propolis 33 Ampoule er et glødskapende serum som gir næring og glow til trøtt og kjedelgi hud. Blant de antioksidantrike ingrediensene finnes tindvedekstrakt som gjenoppliver og lyser opp pigmentflekker. Panthenol skaper en barriere som forhindrer fuktighetstap samtidig som huden beskyttes mot ytre oksidative skader. Psst! Akkurat nå får du dette serumet med på kjøpet når du handler Dr. Ceuracle produkter for minst 399 kr!
Kraftfull C-vitaminserum

SkinCeuticals er et av verdens fremste hudpleiemerker når det kommer til å lvere avansert hudpleie som gir synlig resultat. Deres antioksidanter er vitenskapelig bevist å gi en god daglig beskyttelse og fremme hudens naturlige reparasjonsprosesser under natten.

Kultproduktet C E Ferulic Antioxidant Serum har blitt priset siden lanseringen 2005 og er en av deres mest ikoniske produkter. Men det er ikke det eneste C-vitaminserumet i serien. Phloretin CF Antioxidant Serum tilbyr også en kraftig antioksidantbeskyttelse med en unik sammensetning av fordeler. Både er boosted med L-askorbinsyre, som er den reneste formen av vitamin-C og ferulinsyre som dannes naturlig i mangle planter, for å beskytte mot frie radikaler. Phloretin CF inneholder også den naturlgie antioksidanten phloretin som forbedrer hudens tekstur og hudtone samt forebygger og motvirker solskader.

Så, hvilken skal du velge? Med C E Ferulic kan du forvente deg de typiske fordelen av et C-vitaminserum med minskning av fine linjer og mørke flekker. Det passer perfekt for å gi ny glow til tørr og følsom hud. Om du i stedet har fet eller kombinert hud er Phloretin CF et utmerket valg.
-20%
Gave
199 kr 249 kr
Gave
Skinceuticals
1 733 kr
Gave
Skinceuticals
1 733 kr
-20%
Gave
479 kr 599 kr

Produkter fra artikkel