Derfor trenger du peptider i hudpleierutinen
2024-03-14
Oppdag hemmeligheten bak synlig fastere hud og en strålende glød med Biotherms Blue Peptides Uplift-serie. Vi guider deg gjennom favorittene og hva de gjør.

Den innovative serien kombinerer signaturingredienser som Life Plankton med kollagenpeptid-fraksjoner for å motvirke synlige aldringstegn og fremme hudfornyelsen. Peptidene er små, men kraftige proteiner som spiller en avgjørende rolle i å bevare hudens ungdommelige glød og elastisitet. Ved å trenge dypt inn i huden stimulerer peptider produksjonen av kollagen og elastin, som blant annet bidrar til å redusere rynker og forbedre hudens elastisitet.Blue Peptides Uplift Cream
Nyt den luksuriøse følelsen av fastere og strålende hud med Blue Peptides Uplift Cream. En fuktighetsgivende og oppstrammende dagkrem – perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Bruk den daglig, etter rens og toning for å hydrere og gi huden mer elastisitet og glød.

Blue Peptides Uplift Cream SPF30
Denne kommer med solfaktor SPF30, i likhet med vanlige Blue Peptides Uplift Cream. Dette gjør den ideell for daglig bruk, spesielt hvis du tilbringer mye tid utendørs eller ønsker å beskytte huden mot UV-stråler.Blue Peptides Uplift Rich Cream
Denne kremen er en rikere og mer intens versjon av Blue Peptides Uplift Cream, perfekt for deg med tørr hud som trenger ekstra fuktighet. Bruk den som nattkrem for å pleie og tilføre næring over natten.

Blue Peptides Uplift Night Cream
Dette er en spesielt formulert nattkrem som virker over natten for å gjenopprette og forbedre hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av peptider og den røde algen rhodophycea, som høstes langs Atlanterhavskysten. Påfør på rengjort hud før du legger deg, etter serum.Ute etter noe annet? Oppdag alt fra Biotherm her.
Great Deal
889 kr Veil. pris 976 kr
Great Deal
814 kr Veil. pris 976 kr (-17%)
Great Deal
860 kr Veil. pris 1 051 kr (-18%)
Great Deal
878 kr Veil. pris 1 051 kr (-16%)

Produkter fra artikkel