Duften av Rabannes nye uimotståelige parfymer Fame & Phantom
2023-09-21

Tenk deg å spasere i gatene i Paris etter et besøk til byens hotteste hotspots. Rabanne ønsker å innkapsle den luksuriøse følelsen i deres nye duftkreasjoner Fame Parfum og Phantom Parfum. Kanskje du allerede har prøvd bestselgerne Fame EdP eller Phantom EdT? De nye duftene er et perfekt supplement hvis du er ute etter mørkere og mer sensuelle toner.

Så hva skiller en parfyme, en Eau de Parfum og en Eau de Toilette? Den største forskjellen er konsentrasjonen av parfymeolje, som er opptil 40 % i en parfyme, ca.15–20 % i en EdP og 5–15 % i en EdT. En parfyme gir dermed et duftspor som varer lenger. Duftnotene kan også oppleves annerledes og mer intenst med ulike konsentrasjoner.Fame Parfyme: Sensuell, feminin og blomstret

Fame EdP ble lansert i 2022, og har siden blitt en favoritt for mange med sin luksuriøse flaske og treaktige blomsternoter. Vi får endelig se oppfølgeren, Fame Parfum, som er en mer intens variant. Parfymen er en treaktig blomsterduft med en trio av sjasminblomster, krem røkelse og uimotståelig musk. Flasken bærer nå Rabannes egen «lille sorte» inspirert av den ikoniske couture-kjolen fra 1969.Phantom Parfum: Sofistikert, luksuriøs og maskulin

Den nye maskuline duften Phantom Parfum beskrives som sofistikert og luksuriøs. Der den forrige klassikeren Phantom EdT tilbyr en energisk og frisk opplevelse, leverer den nye Phantom Parfum en vanedannende og treaktig duft. Det er en mørkere og mer dramatisk komposisjon med rabarbraakkord, lavendel, vanilje og vetiver.

Fame Parfum 80 ml og Phantom Parfum 150 ml kan fylles på med en innovativ refill som selges separat, slik at du kan nyte de deilige duftene med redusert miljøpåvirkning.

Refill (200 ml) 80 ml
Rabanne
880 kr
Great Deal
Refill (200 ml) 150 ml
Rabanne
1 025 kr

Produkter fra artikkel