Duftguide Jean Paul Gaultier: Hvilken parfyme passer deg best?
2023-09-27
Designeren Jean Paul Gaultier har en kreativ og provoserende stil som har skapt noen av parfymeverdenens mest kjente dufter. Enten du foretrekker florale, friske, krydrede eller treaktige aromaer, finnes det en Gaultier-duft som passer personligheten din. La oss kikke nærmere på noen av de mest populære duftene og finne ut hvilken parfyme som passer deg best.Florale dufter

Scandal EdP: Dette er en moderne tolkning av en feminin blomsterduft – søt og frekk. Honningnoter og gardenia skaper en komposisjon som både er forførende og provoserende.

Gaultier Divine EdP: En delikat blomsterduft med en innbydende og salt toppnote. Sensuelle hvite liljer og søte marengs skaper en moderne, feminin komposisjon. Flasken er inspirert av det ikoniske Gaultier-korsettet Madonna bar i 1990.

Classique EdT: En tidløs duft med en fløyelsmyk, floral signatur. Toppnoter av rose og appelsinblomst gir en sensuell åpning som kombineres med ingefær og vanilje.Friske dufter

Classique EdT Pride Collector: En frisk duft som åpner med fresh yuzu og sitron. Duften har et blomstrete hjerte av appelsinblomst og neroli, mens sensuelle tresorter i basen gir intensitet og styrke. Jean Paul er for frihet i alle regnbuens farger, og denne duften passer alle.Krydrede dufter

Le Male Ultra EdT: En av Gaultiers mest klassiske dufter. Den har krydrede toner av kardemomme og lavendel som gir en maskulin og sensuell karakter. Dette er en tidløs og vanedannende favoritt.

Le Male EdT: Med toppnoter av mint får vi en frisk, krydret og maskulin duft. Duften inneholder noter av lavendel blandet med søt vanilje, inspirert av den tradisjonelle barbersåpen.Treaktige dufter

Scandal Le Parfum Him: Kraftig og maskulin duft med varme, treaktige toner og maksimal intensitet. Den åpner med søt geranium, etterfulgt av delikat tonkabønne og avsluttes med sensuelt sandeltre.

Le Male Le Parfum Intense EdP: En oppdatert versjon av Le Male, med en dypere og mer intens, treaktig base. Elegant og sofistikert med krydret kardemomme og maskulint skinn. Duften avrundes med signaturnoten vanilje i basen.

I tillegg til parfyme finnes det produkter som dusjgel, aftershave og bodylotion for en komplett duftopplevelse. Oppdag alt fra Jean Paul Gaultier her.
Great Deal
50ml 30ml
Jean Paul Gaultier
830 kr
75ml 125ml
Jean Paul Gaultier
703 kr Veil. pris 1 000 kr (-30%)
Great Deal
15 ml Refill Bottle (200 ml)
Jean Paul Gaultier
400 kr
125 ml 75 ml
Jean Paul Gaultier
638 kr Veil. pris 685 kr
Great Deal
100 ml 50 ml
995 kr Veil. pris 1 085 kr
Great Deal
100ml 50ml
Jean Paul Gaultier
855 kr Veil. pris 1 050 kr (-19%)

Produkter fra artikkel