Få en enklere hudpleierutine med hypede Hyggee
2023-05-19
K-beauty er kanskje mest kjent for lange hudpleierutiner i 13 trinn. Men det finnes unntak. La oss introdusere Hyggee – sørkoreansk hudpleie som leverer en omfattende rutine med enkle og effektive produkter.Hyggee er, som du kanskje allerede gjettet, blitt inspirert av det danske ordet «hygge», som handler om å skape avslappede og hyggelige omgivelser. Stikkordet for Hyggee er «all in one», noe som gjenspeiler at produktene er multifunksjonelle. Altså perfekt for stressende morgener når hudpleierutinen gjerne skal gå raskt, eller på reise når du vil ha en ukomplisert rutine.De naturlige ingrediensene, som ofte stammer fra Norden, står i fokus. I produktene til Hyggee finner du også probiotiske ingredienser som jobber sammen med gode bakterier for å fornye huden og redusere aldringstegn. Produktene passer alle hudtyper, særlig de med sensitiv hud, da de verken inneholder kunstige dufter, fargestoffer eller parabener.Har du lyst til å teste noen av produktene? Vi har satt sammen en enkel rutine med noen av de bestselgende favorittene.

Trinn 1: Den skånsomme cleanseren All-In-One Care Cleansing Water er boostet med blant annet styrkende multer, bidronninggelé og fuktighetsgivende bjørkesaft. Med noen få jevne drag blir huden ren og frisk!

Trinn 2: All-In-One Essence gir deg funksjonen til en toner, essens og serum i ett produkt. Huden din kvitter seg med døde hudceller og bli jevnere med økt utstråling.

Trinn 3: All-In-One Cream balanserer hudens fuktighet og oljenivåer for optimal hudhelse. Ingredienser som hyaluronsyre og bjørkesaft tilfører fuktighet i dybden, mens huden blir jevnere og klarere.

Trinn 4: Avslutt med å beskytte huden mot solen. Den populære solkremen Vegan Sun Cream SPF 50 tilbyr ikke bare god beskyttelse mot solen, men har også hudpleiende egenskaper. Grønne mikroalger og rødbetekstrakt virker for å gi deg jevnere, mer hydrert hud.

Utforsk mer fra Hyggee nedenfor!
263 kr Veil. pris 329 kr (-20%)
-20%
399 kr Vanlig pris 499 kr (-20%)
Hyggee
Midlertidig utsolgt
359 kr Veil. pris 449 kr (-20%)
Hyggee
Midlertidig utsolgt
279 kr Veil. pris 349 kr (-20%)

Produkter fra artikkel