Få en naturlig strålende hud med Versos nye dagkrem
Vi elsker Versos minimalistiske hudpleie og på sommeren er den mulitfunksjonelle produtene mer enn velkommen. Nyheten Verso Daily Glow er redningen for sommerhuden. Ikke nok med at huden får en vitaminboost uten dess like, dessuten gir denne herlige dagkremen en naturlig glød.Dagkrem med subtilt glitter

Verso Daily Glow er en fantastisk kombinasjon av hudpleie og makeup i høyeste klasse. På et øyeblikk vekker den trøtt hud og gir en myk, glitrende overflate med en vakker glow. Den energigivende kremen er pakket med antioksidanter som forbedres hudens forsvar. Hudens tekstur, fasthet og elastisitet forbedres etter regelmessig bruk.

Kremen inneholder fluorphlogopite, en syntetisk variant av den naturlige glansende micamineralen uten å inneholde noen av de giftene og forurensingene som blant annet finnes i naturlige mineraler. Perfekt de dagene du vil skippe foundationen, men fortsatt gi huden en jevnere og er strålende finish.
Glow innenfra og ut

Vitenskapen er utgangspunkten når Verso tar frem sin aktive hudpleie og produktene er boostede med Retinol 8. Et A-vitaminkompleks som er hele åtte ganger mer effektiv og bare halvparten så irriterende som tradisjonell retinol. Selvsagt inneholder også Verso Daily Glow denne signaturingrediensen! Dessuten får du B3-vitamin (Niacinamid) som forsterker hudens naturlige beskyttelse, for en fastere og yngre hud. C-vitamin bevarer fuktighetsbalansen mens hyaluronsyre bidrar til økt elastisitet. Glow innenfra og ut, med andre ord!
Gave
Nyhet
453 kr

Produkter fra artikkel