Få krusfritt hår - vår frisør gir råd
2023-09-08

Kjenner du igjen følelsen av å gå ut døren med nystylet hår, bare for umiddelbart å kjenne at det blir krusete? Du er langt fra alene. Det er ingen hemmelighet at håret vårt har en tendens til å bli krusete når det er fuktig ute.

Heldigvis finnes det en løsning, nemlig anti-frizz-produkter. Disse er spesialdesignet for å glatte ut hårstråene og forhindre at fuktighet utenfra trenger inn i håret. De kommer i flere forskjellige former og inneholder vanligvis ingredienser som silikoner og naturlige oljer, som skaper en beskyttende barriere på håret.

Vi snakket med frisøren vår Sandra som valgte ut sine viktigste nøkkelprodukter for ekstra krusete dager.1. Som en paraply for håret

Slik beskrives KMS Hairstay Anti-Humidity Seal Voc > 55%, en vektløs glansspray som hjelper til med å kontrollere frizz i opptil 72 timer. Den bør sprayes direkte på tørt hår for optimal beskyttelse før du går ut.

2. Et stort skritt mot mindre krusete hår

R+co Moon Landing Anti-Humidity Spray er en lett aerosolspray som kontrollerer frizz og absorberer fuktighet, slik at du får en kontrollert finish med fleksibelt hold. Den temmer effektivt statisk hår og er designet for å fungere i de tøffeste luftfuktighetene. Style håret som vanlig og påfør sprayen som et siste trinn i rutinen.

@colorwow.hair @Jonathan Monroe put Dream Coat Extra Strength to the ULTIMATE test! 🤩 Worried about humidity and frizz and not sure if this product really works? Here’s your proof! 👏 #colorwow #waterproofhair #frizzfree #frizzyhair #antifrizz #frizzyhairtips #frizzyhairhack ♬ original sound - Color Wow Hair

3. Det innovative kultfenomenet Dream Coat

Dream Coat Supernatural spray fra Color Wow kan få ha gått glipp av. Det er en ultralett spray som eliminerer krus ved å tilføre øyeblikkelig glans. Den har en unik teknologi som aktiveres av varme og gir fantastisk beskyttelse og silkemykt hår. Ikke nok med det: Dream Coat har nå fått et tillegg, Extra Strength Dream Coat, som er for de med veldig tørt eller krøllete hår og som ønsker et krusfritt resultat når det er rettet.

4. Det ultimate etterbehandlerproduktet

Et annet populært produkt er Amikas spray The Shield Anti-Humidity Spray. Den bekjemper krusete hår effektivt selv under de varmeste og mest fuktige dagene (og nettene) i året. Den skal ristes før bruk og deretter jobbes inn i håret. Den inneholder både varme- og UV-beskyttelse, noe som gjør den til det perfekte produktet for helårsbruk.

For å bekjempe krus på lang sikt, må vi imidlertid sørge for at håret er sunt fra grunnen av. En gjennomtenkt og fuktighetsgivende rutine fra vask til styling er den beste måten å holde håret så frizzfritt som mulig.

Nedenfor finner du flere tips om produkter som hjelper i kampen mot frizz.

459 kr Veil. pris 660 kr (-30%)
R+Co
Midlertidig utsolgt
184 kr
Selling fast
Nyhet
439 kr Veil. pris 441 kr
Re-Born Hairsolution
629 kr
Great Deal
amika
Midlertidig utsolgt
210 kr Veil. pris 319 kr (-34%)
180ml 61ml
R+Co
Midlertidig utsolgt
206 kr
282 kr
Great Deal
200ml 50ml
170 kr Veil. pris 197 kr (-14%)

Produkter fra artikkel