Finn de riktige produktene for håret ditt
2022-10-14
For å gi håret riktig type næring og pleie, må vi først identifisere hvilket hårproblem vi skal takle. Har du skadet hår som trenger protein, eller fine hårstrå som trenger et vektløst løft? Vi hjelper deg med å finne riktig rutine med produkter fra Shu Uemura.Skadet hår

Når hårets ytterste keratinlag er skadet, fører det som regel til matt og flokete hår som føles grovt og tørt, flisete tupper og i verste fall hår som knekker på midten. I noen tilfeller er saks den eneste redningen for skadede hårtupper, men med reparasjons- og gjenvekstprodukter kan vi hjelpe håret til å gjenvinne sin styrke og tetthet.

Ultimate Reset-produktserien inneholder proteiner fra japansk risekstrakt som effektivt fukter og beskytter skadet hår. Risekstrakten er full av aminosyrer, B- og E-vitaminer, mineraler og antioksidanter, som effektivt gjenoppretter skadede celler, og gir fuktighet og elastisitet til håret. For hår som trenger en ekstra proteinboost anbefaler vi den effektive risvannbehandlingen Izumi Tonic Water.
Tørt hår

Tørt hår kan minne om skadet hår, i form av matthet, krus og grov tekstur, men tørt hår trenger en annen form for pleie enn skadet hår. Når mengden av naturlige oljer reduseres, eller fjernes, blir lengdene ofte tørre og matte. Spissene kan føles stive og grove, men trenger ikke være delt eller slitt.

Produktene i Urban Moisture-serien fukter håret dypt ved hjelp av blant annet moringaolje, samtidig som de beskytter håret mot uttørkende faktorer som smusspartikler, forurensning og hardt vann. For å gi håret ekstra fuktighet mellom vaskene anbefaler vi også Essence Absolue – en nærende og beskyttende essens med kameliaolje.
Fint hår

Fint hår vs. tynt hår - hva er forskjellen? Selv om begrepene noen ganger brukes synonymt, er det en forskjell mellom de to. Fint hår refererer til diameteren til hvert enkelt hår mens fint hår refererer til tettheten til hele håret. Til tross for forskjellene deres, deler begge hårtypene det samme hovedproblemet – mangel på volum. Siden både fint og fint hår kan falle flatt og føles livløst, bør disse hårtypene velge produkter med en lett, volumgivende formel som ikke tynger håret ned.

Muroto Volume-serien er spesielt utviklet for fint hår, med produkter som renser håret skånsomt, pleier det og gir langvarig volum, samtidig som det balanserer mengden naturlige oljer og etterlater hårstråene smidige og med en vektløs følelse. Når det kommer til styling av fint hår, anbefaler vi Muroto Volume Hydro Texturizing Mist som gir både tekstur og volum til fint hår, enten du velger å varmestyle håret eller la det lufttørke.
Irritert hodebunn

En hodebunn som er i ubalanse kan vise seg som en irritert, tørr eller kløende hodebunn som kanskje flasser. For å bøte på dette er det lurt å avstå fra dyptrensende produkter som fjerner de naturlige oljene, og heller velge en sjampo som renser uten å forstyrre fuktighetsbalansen. Moisture Balancing Cleansing Oil Shampoo og Gentle Radiance Cleansing Oil Shampoo er begge fri for parabener og silikoner, samtidig som de renser hodebunnen for gjenværende stylingprodukter og urenheter, uten å fjerne de naturlige oljene.
Gave
Shu Uemura
1 044 kr Veil. pris 1 290 kr (-19%)
Great Deal
Gave
535 kr Veil. pris 570 kr
Gave
Shu Uemura
1 023 kr Veil. pris 1 290 kr (-21%)
Gave
879 kr Veil. pris 905 kr
Great Deal
Gave
695 kr Veil. pris 720 kr
Great Deal
Gave
655 kr Veil. pris 680 kr
Great Deal
Gave
695 kr Veil. pris 720 kr
Great Deal
Gave
565 kr Veil. pris 585 kr
Gave
Gave
555 kr Veil. pris 570 kr
Gave
570 kr
Gave
879 kr Veil. pris 905 kr
Gave
879 kr Veil. pris 905 kr

Produkter fra artikkel