Finn riktig Hourglass foundation
2023-08-24

Hourglass' siste nyhet, Veil Hydrating Skin Tint, gikk raskt viralt og ble en favoritt på Bangerhead og hos mange andre, inkludert Sofia Richie Grainge. Selv om nyheten er populær på grunn av sin lette, glødende finish, passer den kanskje ikke for alle, noe Hourglass sitt brede sortiment tar hensyn til. Vi benytter anledningen til å guide deg gjennom tre av Hourglass sine ulike foundations, så du kan finne en som passer deg.

Hourglass Veil Hydrating Skin Tint

Finish: Hydrert hud med strålende glød

Dekning: Lett

Nye Veil Hydrating Skin Tint er en fuktighetsgivende hudpleiekrem som gir lett dekning og maksimal glød. Med pleiende ingredienser som hyaluronsyre, squalane, frøolje fra engskum og rambutanblanding gir den fuktighet og glød, samt fyller og jevner ut huden umiddelbart og på lang sikt. Enten du er på vei til kontoret, et sosialt event eller bare er ute på et ærende, er Hourglass Veil Hydrating Skin Tint den perfekte følgesvennen for å få en frisk og glødende look uten anstrengelse.
​ Den påføres enkelt med fingrene, en sminkesvamp eller Ambient Soft Glow Foundation Brush.

Hourglass Ambient Soft Glow Foundation

Finish: Naturlig, myk glød

Dekning: Middels, byggbar

Ambient Soft Glow Foundation er en vektløs, flytende foundation med middels dekning, som du enkelt kan bygge opp. Resultatet er en hydrert, jevn og «blurret» hud med en uslåelig glød, som varer i opptil 16 timer. Tro oss, vi har testet! Med sitt unike pigment gir den i tillegg til en soft-focus-finish, også beskyttelse mot blått lys. Formelen inneholder hudpleieingredienser som ekstrakter fra hvit te, vitamin E og antioksidanter, som blant annet beskytter huden mot frie radikaler. Denne foundationen visker bort ujevnheter i både hudtonen og -teksturen, uten å flekke, farge av seg eller flytte seg i løpet av dagen. Tips: Påfør med Ambient Soft Glow Foundation Brush for best resultat.

Hourglass Vanish Foundation Stick

Finish: Sateng

Dekning: Full

Vanish Foundation Stick er den mest dekkende av Hourglass-fundamentene. Den vanntette formelen er perfekt for deg som ønsker dekningen til en concealer, men vektløsheten til et pudder. Takket være den uslåelige pigmentkonsentrasjonen trengs bare en liten mengde for å dekke alle tenkelige hudproblemer, for en sømløs, jevn og fløyelsmyk finish. Den innovative formelen regulerer seg selv etter hudtemperaturen, slik at den lett smelter inn i huden. Velg blant 32 nyanser og finn din favoritt som varer i opptil 12 timer. Tips: Påfør med Vanish Seamless Finish Foundation Brush for beste resultat.

Skreddersy basen med concealer

Vil du ha ekstra dekning på visse partier i ansiktet? Med Hourglass' bestselgende Vanish Airbrush Concealer kan du tilpasse dekningsgraden til ønsket nivå. Hvis du for eksempel vil dekke urenheter eller mørke ringer uten å ha full dekning i hele ansiktet, anbefaler vi å kombinere concealeren med den nye Veil Hydrating Skin Tint. Påfør på områdene du vil dekke litt ekstra og bland ut med Vanish Seamless Finish Concealer Brush. Usikker på nyanser? Her ser du hvilken nyanse av concealeren som passer til de ulike nyansene av Skin Tint og Ambient Soft Glow Foundation.

Oppdag alt du trenger for makeuprutinen din fra hypede Hourglass her.

602 kr
Blanc Alabaster
Selling fast
422 kr
Hourglass
Midlertidig utsolgt
456 kr
Hourglass
Midlertidig utsolgt
582 kr

Produkter fra artikkel