Finn riktig maskara fra Lancôme
2024-05-07

Er du usikker på hvilken Lancôme-maskara som passer deg best? Vi hjelper deg ta rett valg, slik at du kan få vippene du drømmer om.

Lancôme har lenge hatt en ikonisk status i skjønnhetsverdenen, ikke minst takket være sine mascaraer. Enten du er ute etter lengde, volum eller pleiende varianter, så finnes det noe for deg.

Hypnôse Drama er det siste tilskuddet i Lancômes mascaraportefølje. Den store S-formede børsten gir deg dramatiske vipper med maksimalt volum.


Naturlig og justerbart volum

Den klassiske maskaraen Hypnôse er elsket for sitt justerbare volum som enkelt bygges opp lag for lag. Gjennom årene har Hypnôse-serien vokst seg større og større, og i dag består kolleksjonen av totalt fem versjoner.


Voluminøse og vakkert adskilte vipper

Hypnôse Doll Eyes Mascara har en kjegleformet børste som fokuserer produktmengden til de ytre vippene, og gir vippene en naturlig cateye-effekt.

Intenst volum med løsvippeeffekt

Hypnôse Drama Mascara gir løsvippeeffekt i ett sveip. Den store, s-formede børsten gir farge, form og volum til hver vippe.
Volumgivende maskara med pleiende ingredienser

Le 8 Hypnôse er en serumberiket volummascara som løfter og former vippene. Den nærende formelen bidrar til at vippene vokser seg sunnere og sterkere over tid.


Maksimalt volum til hver vippe

Monsieur Big er Lancômes mest volumgivende maskara, som finnes i original, vannfast og ekstra svart versjon. Den store børsten med ekstra myke børstehår gir opptil 12x mer volum.


Form, lengde og naturlig volum

Grandiose-maskaraen har et unikt, svanehalsformet skaft som følger øyets naturlige konturer og letter påføringen, slik at du enkelt kan nå hver vippe.


Klumpfrie vipper med en fjærlett følelse

Hype-favoritten Lash Idôle er skapt for deg som ønsker å få vakkert buede vipper. Børsten fanger opp hver enkelt vippe, løfter og gir fylde. For deg med gjenstridige vipper som ikke vil holde buen, finnes den også i en vanntett versjon.

Lange og adskilte vipper

Définicils har en kamlignende børste som gir lange vipper med et jevnt og naturlig resultat.Ta vippene til neste nivå med Lancômes 3-trinns rutine


Start med Lancômes Cils Booster Lash Revitalizing Serum, som pleier og reparerer vippene. Forbered deretter vippene med Cils Booster XL – en volumgivende primer som pleier vippene, samtidig som den øker effekten av den etterfølgende maskaraen med mer lengde og volum. Over ser du Hypnôse-maskaraen uten og med primeren under.

Sjekk ut Lancômes maskarasortiment her.

Nyhet
199 kr Veil. pris 202 kr
Great Deal
332 kr Veil. pris 482 kr (-31%)
378 kr Veil. pris 456 kr (-17%)
Great Deal
299 kr Veil. pris 456 kr (-34%)
Great Deal
378 kr Veil. pris 456 kr (-17%)
Great Deal
504 kr Veil. pris 609 kr (-17%)
Great Deal
311 kr Veil. pris 375 kr (-17%)
Great Deal
Nyhet
425 kr Veil. pris 456 kr
Great Deal
Lancôme
Midlertidig utsolgt
250 kr Veil. pris 388 kr (-36%)

Produkter fra artikkel