For deg som ikke kan bruke retinol eller vitamin C
2024-03-07
Drømmer du om hud med spensten til retinol og gløden fra vitamin C, men er følsom for sterke syrer? Vi guider deg gjennom to virale favoritter fra Caudalie som gjør jobben.

Du har sikkert fått med deg Caudalies Resveratrol-Lift Instant Firming Serum og Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum – to trendende TikTok-favoritter som gjør underverker for huden. Vi guider deg gjennom de virale produktene og hvordan du bruker dem.En av hovedårsakene til at mange unngår retinol, selv om denne populære ingrediensen kan være en mirakelkur for å reversere tegn på aldring, er at ikke alle hudtyper tåler et så kraftig vitamin.

Resveratrol-Lift Instant Firming Serum er perfekt for deg som ikke kan bruke retinol, men som fortsatt ønsker lignende resultater. Serumet irriterer ikke huden, og er faktisk mer effektivt enn retinol. En kraftig blanding av resveratrol, en antioksidant fra rødvin, og fuktighetsbindende hyaluronsyre. Denne unike kombinasjonen strammer opp og løfter huden samtidig som den gir intens fuktighet. Resultatet? Reduserte synlige aldringstegn, økt glød og fastere hud.Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum er et banebrytende serum, skreddersydd for å gi deg en strålende og jevn hudtone. Dette serumet, som er beriket med eddik fra druer og beroligende botaniske ekstrakter, arbeider i dybden for å korrigere ujevnheter, redusere forekomsten av mørke flekker og gi huden en jevnere, mer ungdommelig glød. Den lette og hurtigabsorberende formelen gjør den til en ideell daglig hudpleiebehandling, perfekt for å oppnå en klar og strålende hud.

Slik bruker du Resveratrol-Lift Serum og Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum:

1. Kombiner: Hvis du vil bruke begge disse serumene, kan du kombinere dem ved å bruke en om morgenen og en om kvelden.

2. Påfør serumet: Ta en liten mengde serum og fordel det jevnt over ansiktet og halsen. Masser serumet forsiktig inn med sirkulære bevegelser til det er helt absorbert.

3. Bruk daglig: For best resultat, bruk serumet morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine. Husk å følge opp med fuktighetskrem og solkrem om dagen.

4. Gjenta: Fortsett å bruke dem regelmessig for å opprettholde og forbedre resultatene over tid.
Caudalie
Midlertidig utsolgt
570 kr

Produkter fra artikkel