Fordeler ved Superfoods i skjønnhetsprodukter
2022-10-07
Superfoods, som har blitt en gjenganger i grønne juicer, sunne smoothies og bowls, er på vei inn i skjønnhetsverdenen. Ingredienslisten er fylt med næringstette frukter og grønnsaker, sunne oljer og krydder, som er rike på aminosyrer, antiinflammatoriske ingredienser og antioksidanter. Vi lister opp noen av favorittproduktene våre, med ingredienser som håret og huden din bokstavelig talt vil spise opp.Superfoodsi hårpleie

Innen hårpleie brukes superfoods for å styrke og gi næring til håret, for ekstra glans og redusert hårtap, samt for å trenge inn i hårsekkene og stimulere til sunnere hårvekst. Briogeo er et av merkene som virkelig har tatt imot superfoods. De tilbyr flere produktserier som er naturlig produserte, veganske og cruelty-free, og selvfølgelig fulle av superfoods. Be Gentle, Be Kind Avocado + Kiwi Mega Moisture Superfood Mask er en innpakning som bruker antioksidantrik kiwiekstrakt for å beskytte håret, fuktighetsgivende og nærende avokadoolje og spinat for å revitalisere håret, samt forbedre den generelle helsen.
Superfoods innen hudpleie

Superfoods hjelper blant annet huden til å bli fastere, forsvare seg mot miljøpåkjenninger og fremme en optimal hudmetabolisme. De gir huden en bred blanding av antioksidanter som beskytter mot kollagen-ødeleggende betennelsesreaksjoner, og gir huden den gløden vi alle er ute etter. Evolve Superfood 360 Serum er et kraftig anti-aging serum med blant annet cacayolje, som er rik på vitamin A og E og kjent for anti-aging og hudbarriereforsterkende egenskaper.
Superfoods i makeup

Vi har allerede tatt imot andre hudpleiende ingredienser i makeupen vår, og vi gjør ingen unntak når det kommer til superfoods. Elemis Superfood Glow Priming Moisturizer er et glødgivende 3-i-1-produkt med kombucha og fermentert ingefærekstrakt som gir en jevn hudtone. Den inneholder også tefrøolje og aktivt prebiotika som gjør huden myk, glatt og næringsrik. Et annet allsidig superfoodsprodukt er PÜR 4-in-1 Sculpting Concealer, som med blant annet gurkemeie og hyllebærekstrakt gir glød og næring til huden.
Evolve
Midlertidig utsolgt
612 kr
Great Deal
536 kr Veil. pris 719 kr (-25%)

Produkter fra artikkel