Forvandle huden på bare 27 dager
2023-08-09
Augustinus Bader har på kort tid tatt både skjønnhets- og kjendisverdenen med storm, og kan skilte med fans som Kate Bosworth og Victoria Beckham. Men hva er hemmeligheten bak suksessen, og hva kan du egentlig forvente deg av disse verdifulle dråpene? Ganske mye faktisk, og det på bare 27 dager.I kjernen av alle merkets produkter ligger det banebrytende TFC8®-komplekset (Trigger Factor Complex 8) – en blanding av naturlige aminosyrer, vitaminer og syntetiserte molekyler som fremmer cellenes fornyelsesprosess og reparasjonsmekanismer i huden. Komplekset stimulerer produksjonen av kollagen og elastin og gir en merkbar effekt på spesifikke hudproblemer, bl.a. fine linjer, rynker og ujevn tekstur. Ikke nok med at TFC8® skaper magi – den gjør det også raskt. Merket lover synlige resultater allerede etter 27 dagers bruk.Et annet unikt aspekt ved Augustinus Bader er at du ikke trenger alle merkets produkter eller en avansert rutine for å få resultater. I følge merket kan du droppe alle produkter bortsett fra rens fra hudpleierutinen, og likevel være garantert både fuktighet og tydelige resultater av en av ansiktskremene. Velg mellom The Light Cream, The Cream, The Rich Cream eller The Ultimate Soothing Cream basert på hudtypen din eller den konsistensen du foretrekker. Har du allerede en ansiktskremfavoritt, men ønsker likevel å oppleve fordelene og resultatene til TFC8®, kan du i stedet komplettere med for eksempel en rens, essens, toner eller øyekrem fra Augustinus Bader.

Men kan produktene virkelig være så bra? Slik ser kundene våre på saken:

Milla E på The Cream: ★ ★ ★ ★ ★
Dette er uten tvil den beste kremen jeg noen gang har eid. Fortsett å kjøpe den fordi ingenting kan sammenlignes med den. Bruk denne, så kan du kraftig skalere ned resten av rutinen.

Annika W om The Rich Cream: ★ ★ ★ ★ ★
Fantastisk krem! Huden får umiddelbart fuktighet og en herlig glød. Allerede etter 2 ukers bruk kan du se resultater på fine linjer, pigmentflekker og fasthet! Kan aldri bruke noen annen krem nå. Funker også veldig bra som base til foundation. Makeupen sitter fint hele dagen.

Anita B på The Ultimate Soothing Cream: ★ ★ ★ ★ ★
Jeg har brukt denne kremen i 2 uker. Har sensitiv hud kombinasjonshud, og jeg kan si at denne er fantastisk. Brukes morgen og kveld etter serum. Jeg hadde skadet hudbarriere og rødhet, og jeg kan si at dette hjalp meg mye. Den er ikke oljete og fet, og har en vakker satengfinish. Det er dyrt, men det er verdt det.

Vil du også oppleve magien med Augustinus Bader og TFC8®? Sjekk ut alt fra merket her.
Gave
50ml Nomad Refill (50ml)
Augustinus Bader
2 400 kr
Gave
Selling fast
50ml 30ml
Augustinus Bader
806 kr
Gave
Augustinus Bader
1 569 kr Veil. pris 1 570 kr
Gave
Augustinus Bader
1 569 kr Veil. pris 1 570 kr

Produkter fra artikkel