Foryng huden med antioksidanter
2023-09-27

Du har kanskje hørt om antioksidanter i hudpleie. Antioksidanter er en ingrediens du aldri kan få for mye av.

Så hvorfor er antioksidanter så viktig for huden? Vi vet at rundt 80 prosent av hudens aldring skyldes ytre faktorer som soleksponering, luftforurensninger og røyking. Når disse forurensningene når huden vår, dannes det frie radikaler som bryter ned hudcellene og forårsaker for tidlig aldring. Antioksidanter kan beskytte hudcellene mot frie radikaler og motvirke aldringsprosessen.

Å bruke et serum i rutinen er en enkel måte å tilføre antioksidanter på. Filorgas nye lansering Hydra-AOX [5] er et intenst antioksidantserum som kombinerer kraften fra fem forskjellige antioksidanter. Astaxantin, ergotionein, vitamin C, vitamin E og vitamin B3 danner en kraftig blanding som både beskytter huden mot aldring og korrigerer eksisterende aldringstegn.

Den lette teksturen smelter inn i huden og etterlater en strålende glød. Fine linjer og rynker reduseres, samtidig som både hudtonen og teksturen blir jevnere.

Kombiner gjerne med Filorgas intensivt fuktighetsgivende og volumgivende Hydra-Hyal-serie. Start morgenrutinen med Hydra-AOX [5] serum for å beskytte huden gjennom dagen. Påfør Hydra-Hyal Serum på kvelden for å gi huden dyp fuktighet. Avslutt med en 24-timers ansiktskrem. Hydra-Hyal Cream passer deg med normal og tørr hud, mens Hydra-Hyal Cream Gel passer en kombinert og oljete hud.

Oppdag hele Filorgas sortiment for en komplett rutine.

Great Deal
645 kr Veil. pris 756 kr (-15%)
Great Deal
534 kr Veil. pris 672 kr (-21%)
Great Deal
509 kr Veil. pris 672 kr (-24%)
Great Deal
534 kr Veil. pris 672 kr (-21%)

Produkter fra artikkel