Fremtidens hudpleie er her – foryngende resultat som varer
2023-05-25
Forskningen innen hudpleie utvikler seg hele tiden, med stadig bedre resultater. Nå kommer en serie med produkter som forynger huden i dybden for varige resultater. For 11 år siden fikk vi oppleve 111SKINs egenutviklede NAC Y2-kompleks som effektivt reduserte aldringstegn. Nå er formelen oppdatert og har blitt enda kraftigere, med fire ganger mer reparerende effekt.

111SKIN lanserer en foryngende trio av produkter som gir huden en ekte glow up. Innkapslet NAC Y2, antioksidanten vitamin C og en mer konsentrert form av den oppstrammende ingrediensen escin kombineres i en innovativ formel. Ingrediensene går nå dypere inn i huden og jobber for å øke elastisiteten, samt gjenopprette og pause aldring.
Reparerende rutine i 3 trinn

1. Eye Lift Gel NAC Y2 er inspirert av plastisk kirurgi for å gi øyeområdet et synlig løft. I tillegg til signaturingrediensen NAC Y2, inneholder øyegelen Argireline, som kalles «botox på flaske», og bidrar til å redusere muskelaktivitet rundt øyet som kan føre til rynker. Koffein øker blodsirkulasjon og motvirker hevelser, mens Silverskin-ekstrakt styrker og mykgjør huden.

2. Repair Serum NAC Y2 er et effektivt serum med en silkemyk følelse. Det kraftige serumet er boostet med ingredienser som gir fyldigere, jevnere og mer strålende hud ved hjelp av NAC Y2-komplekset. Beroligende ingredienser som ringblom og centella asiatica motvirker rødhet og følsomhet i huden. Rosa roseekstrakt har antiinflammatoriske og hudutjevnende egenskaper.

3. Dagkrem NAC Y2 er utviklet med presisjon for å beskytte hudbarrieren. Resultatet blir en sterkere, fyldigere og roligere hud. Effekten av det foryngende NAC Y2-komplekset maksimeres ved hjelp av gjærekstrakt, en antioksidantrik aktiv ingrediens som beskytter huden mot frie radikaler. Hyaluronsyre i ulike molekylvekter som når hudens ulike lag gir umiddelbar og langvarig fuktighet.

Vil du utforske mer fra 111SKIN? Klikk her.
Gave
Gave
2 396 kr
Gave
1 768 kr

Produkter fra artikkel