Fuktighetsgivende sminke i 6 trinn med By Terry
2023-11-01
Når det kommer til ikoniske produkter som visker ut grensene mellom makeup og hudpleie, er By Terry et navn som skiller seg ut. I femten år har de ligget foran i skjønnhetsbransjen gjennom å bruke hyaluronsyre i makeup.

Hyaluronsyre er en velkjent ingrediens som er et naturlig stoff i kroppen, og som har en imponerende evne til å binde vann. Den viktigste rollen er å bevare hudens fuktighetsbalanse, da mangel på hyaluronsyre kan resultere i tørr hud og mindre elastisitet.

By Terrys produktserie med hyaluronsyre omfatter nå seks trinn som sammen utgjør en hel rutine. La oss kikke nærmere på de ulike trinnene i rutinen:Trinn 1: Treat
Første trinn er Treat, som består av hudpleietrioen Hyaluronic Global SerumHyaluronic Global Eye Serum og Hyaluronic Global Face Cream. Alle produktene inneholder opptil 10 % hyaluronsyre og bruker en unik teknologi som kombinerer åtte ulike hyaluronsyrer med tre ulike molekylvekter for å gi optimal fuktighet.

Trinn 2: Prime
Hyaluronic Hydra-Primer er det andre trinnet. Det er en mikrofyllende primer som er en hybrid av makeup og hudpleie. Den er formulert med en høykonsentrert hyaluronsyremousse som visker ut ujevnheter, minimerer porer og gir kontroll på oljete hud. Resultatet blir en strålende hud og perfekte forutsetninger for din basemakeup.Trinn 3: Conceal
Også concealeren Hyaluronic Hydra-Concealer er en perfekt kombinasjon av hudpleie og makeup. Den veganske formelen er fylt med to molekylvekter av hyaluronsyre som gir dyp fuktighet til øyeområdet, mens pigmenter fjerner mørke ringer. Den unike nyanseteknologien sørger for at concealeren passer alle, uansett hudtone.

Trinn 4: Set
Det fjerde trinnet innebærer å sette sminken med et pudder. By Terrys kanskje mest hypede produkt, Hyaluronic Hydra-Powder, er et gjennomsiktig løspudder som tryller bort ujevn tekstur og får sminken til å smelte sammen på magisk vis. Den styrker også hudens barriere, absorberer overflødig olje og gir god fuktighet. Oppfølgeren, Hyaluronic Tinted Hydra-Powder, er den fargede versjonen av pudderet. Den er beriket med hydrofobe pigmenter for en jevn hudtone og perfekt fargematch.

Hyaluronic Pressed Hydra-Powder er samme produkt, men i fast form i stedet for løspudder. Bare sveip over ansiktet når du er ferdig med sminkingen. Perfekt å ha i vesken når du skal fikse på sminken: Det gir en silkemyk finish og får sminken til å se nypåført ut.Trinn 5: Perfect
Det nest siste trinnet fokuserer kun på leppene, og består av to produkter. Produktet Hyaluronic Hydra-Balm 1 gir fuktighet, farge og glans i ett. Leppestiften har en kremig tekstur og kommer i seks perfekte nude-fargede nyanser. Hyaluronic Lip Liner 2 er en fuktighetsgivende og pleiende leppepenn som former og gir næring til leppene hele dagen. Intens og langvarig farge i ett enkelt drag.

Trinn 6: Fix & Glow
Det siste trinnet er den etterlengtede nyheten Hyaluronic Glow Setting Mist. Den er akkurat hva den høres ut som – en fuktighets- og glansgivende settingspray. Formelen inkluderer – i tillegg til By Terrys eksklusive teknologi med 8 forskjellige hyaluronsyrer – et unikt beskyttende kompleks av blant annet ceramider og probiotika som bidrar til å beskytte huden mot forurensning og frie radikaler. Dette er en multifunksjonell mist som gir fuktighet, lager et grunnlag og holder sminken på plass i opptil 16 timer.

Hyaluronic-serien er et bevis på at sminke kan være både resultatfokusert, hudpleiende og luksuriøst. Oppdag mer fra By Terry her.
415 kr

Produkter fra artikkel