Gi hodebunnen samme omsorg som når du pleier huden
2023-09-28

Du kjenner kanskje til fenomenet Skinification of hair, hvor vi med inspirasjon fra hudpleie skreddersyr og utvider vår hudpleierutine etter spesifikke behov. Det innebærer også et større fokus på resultatorienterte produkter med nøye utvalgte ingredienser, som vi i stor grad kjenner igjen fra hudpleien.

Vi tror på at god hårhelse starter ved røttene. Derfor lanserer vi vår nye Roots by Bangerhead-serie som fremmer en sunn hodebunn med et helhetlig perspektiv på hårhelse og bærekraft. Produktene inneholder effektive ingredienser fra planteriket, er 100 % veganske, sulfat-, paraben- og silikonfrie, og er produsert i Sverige.

Først ut er Strong & Calm, en serie som beroliger, balanserer og gir hodebunnen det den ofte trenger – masse fuktighet. Serien består av en fuktighetsgivende og styrkende eksfoliering, en pleiende og beroligende innpakning eller et fuktighets- og næringsgivende hodebunnsserum. La oss fortelle hvordan du enkelt kan benytte deg av disse heltene i din nåværende rutine.

1. Hydrating and Strengthening Scalp Exfoliator – Skånsom og effektiv peeling

Start hårpleierutinen med en skånsom eksfoliering som effektivt fjerner døde hudceller og urenheter ved hjelp av AHA-syre. Eplecidereddik balanserer hodebunnens pH-nivå, mens aloe vera beroliger og mykgjør. Hodebunnen vil føles utrolig ren og fantastisk hydrert.

Slik gjør du: Påfør i tørt hår og la produktet virke i 5–10 minutter før sjamponering.


2. Hydrating and Strengthening Scalp Mask – Fuktighetsgivende og styrkende maske

Er hodebunnen din tørr, irritert eller flassende? Da har vi redningen for deg. Denne masken beroliger og gir fuktighet til hodebunnen. Ingredienser som aloe vera og moringaolje bidrar til å balansere og styrke hodebunnen uten å tynge ned håret. Håret blir også fantastisk mykt og skinnende uten krus.

Slik gjør du: Påfør i vått hår etter sjamponering, før balsam, og la produktet virke i 3–5 minutter.

3. Hydrating and Strengthening Scalp Serum – Beroligende og pleiende hodebunnsserum

Gi håret ditt et multivitamin i form av dette næringsrike leave-in-serumet. Formelen er boostet med resultatrettede ingredienser som reparerende soyaproteiner og brunalger, samt glansgivende jojoba. Den lette teksturen smelter lett inn i håret og lindrer kløe og forhindrer dannelsen av hudflak.

Slik gjør du det: Påfør i hodebunnen som et siste trinn i hårpleierutinen, eller i tørt hår for en ekstra fuktighetsboost mellom vask.

Produkter fra artikkel