Gi huden en ny start med ikonene fra Estée Lauder
Hver ny årstid kan det være en bra idé å se over sin hudpleierutine. Etter en tid med sol og varme kan huden føles ubalansert. Når temperaturen synker kommer ofte tørrhet - uansett hvilken hudtype du har. Gi din hud en ny start med Estée Lauders ikoniske Advanced Night Repair som frisker opp huden på et øyeblikk!Verdens første serum har blitt enda bedre

Klassikeren og superstjernen i serien er selvsagt Advanced Night Repair! Siden lanseringen 1982, har verdens første serum blitt oppdatert flere ganger med nye, banebrytende teknologier. La deg ikke bli lurt av navnet, serumet fungerer like bra å bruke på dagen for å gi en strålende og mer ungdommelig hud med intensiv fuktighet. Følelsen blir mykere, sterkere og fyldigere hud.Kraftig anti-aging-effekt dag og natt

Dagkremen Revitalizing Supreme Plus er en herlig ansiktskrem for deg som vil få en jevnere og mer strålende hud. Med en unik teknologi tilføres næring i dybden og styrker hudens naturlige evne til å gjenopprette seg. Pro-collagen-teknologien hjelper med å minske synligheten av fine linjer og rynker.

Gjør det beste av din skjønnhetssøvn med Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme. Mens du sover jobber kremen for å minske fine linjer og øke hudens fasthet. Den fyldige og næringsrike kremen inneholder moringaekstrakt som bidrar med å booste hudens naturlige kollagendannelse. Du får dessuten en superdose av hyaluronsyre for intensiv fuktighet i 24 timer. Følelsen på morgenen er uslåelig og huden stråler av friskhet!Naturlig og holdbar dekning - hele dagen!

Med Estée Lauder fortsetter hudepleien med sminke. Bestselgeren Double Wear foundation er skapt for å gi en naturlig og holdbar dekning i hele 24 timer. Vi elsker hvor lett den føles på huden, samtidig som alle ujevnheter skjules. Det blir enkel å bygge opp ønsket dekning der du vil ha det. Ettersom formelen er oljefri fungerer den perfekt for alle hudtyper og holdes på plass, selv på de varmeste dagene.
Gave
30ml
544 kr Veil. pris 680 kr
1
Gave
30ml 50ml
Estée Lauder
500 kr
4
Gave
Selling fast
372 kr Veil. pris 450 kr
5
Gave
837 kr Veil. pris 1 025 kr Du sparer 188 kr

Produkter fra artikkel