Gi huden fuktighet – 7 favoritter for alle hudtyper
2023-10-05

Visste du at dehydrert hud og tørr hud ikke er det samme? Alle hudtyper trenger fuktighet for å føle seg bra. Dehydrert hud kan vises i form av tørrhet på hudoverflaten, stramhet eller blekhet. For deg med fet eller kombinert hud kan det merkes ved at huden blir mer oljete på ettermiddagen.

Redningen er fuktighet, fuktighet og mer fuktighet. Biotherms Aquasource-serie er designet for å gi huden dyp fuktighet. Produktene er boostet med den styrkende signaturingrediensen Life Plankton, som gir huden fuktighet og næring. Oppdag syv favoritter for en komplett rutine, og velg produktene som passer for hudtypen din.Fuktighetsgivende serum
Gi huden en fuktighetsboost med Biotherm Aquasource Deep Serum. Serumet passer for alle hudtyper, og gir intensiv og dyp hydrering. Den herlige gelteksturen trekker raskt inn i huden, slik at huden føles myk og glatt.

Ansiktskremer for ulike hudtyper
Har du normal til kombinert hud? Sats på Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel – en forfriskende gelkrem med hyaluronsyre som bidrar til å gi huden en fyldigere følelse og mer glød. Leter du etter en ansiktskrem med en lett, kremete tekstur? Biotherm Aquasource Cream passer deg med normal til kombinert hud. Tørr hud? Velg den rike dagkremen Biotherm Aquasource Cica Nutri. Ingredienser som Centella Asiatica bidrar til å berolige og pleie huden. Du får umiddelbart mykere og jevnere hud som ikke føles tørr eller stram.

Intensivt fuktighetsgivende nattkrem
Huden fornyes under natten, men risikerer også å miste fuktighet. Aquasource Night Spa Cream er en intenst fuktighetsgivende nattkrem for normal til tørr hud. Bruk nattkremen for å bedre restitusjonen, slik at du kan våkne opp med vakkert hydrert hud.

Avkjølende øyekrem
Biotherm Aquasource Eye Cream er en fuktighetsgivende øyekrem for alle hudtyper. Den ultralette gelen har en avkjølende effekt på øyeområdet. Du får et mer våkent blikk med mindre synlige mørke ringer.

Fuktighetsgivende BB-cream
Ute etter en makeup med en dose hudpleie? Aquasource BB Cream er en fuktighetsgivende BB-cream som både pleier huden og jevner ut hudtonen. Den lette formelen med SPF 15 passer alle hudtyper.

Oppdag flere fuktighetsgivende favoritter fra Biotherm her.

50ml
Biotherm
Midlertidig utsolgt
502 kr
450 kr Veil. pris 502 kr (-10%)
50ml
450 kr Veil. pris 502 kr (-10%)
Biotherm
Midlertidig utsolgt
702 kr
382 kr Veil. pris 426 kr (-10%)
Fair to Medium
Biotherm
Midlertidig utsolgt
342 kr

Produkter fra artikkel