Gi huden ny glød med bestselgerne fra Origins
2023-03-08
Endelig har vi fått inn Origins førsteklasses hudpleieprodukter, som utfyller og styrker hudens egne prosesser, her hos oss på Bangerhead. Alle produktene inneholder effektive ingredienser fra naturen, og flere av bestselgerne kommer fra produktserien GinZing, som gjenoppliver matt vinterhud med forfriskende og glansgivende koffein. Vi guider deg blant produktene du ikke vil gå glipp av.Alle hudtyper kan fra tid til annen føles livløse og matte, spesielt i vinterhalvåret da vi savner både sol, varme og høyere luftfuktighet. GinZing-serien fra Origins inneholder koffein fra kaffebønner og Panax Ginseng som umiddelbart gir energi og glød til huden, samtidig som den gir fuktighet og styrker hudens beskyttende barriere.

GinZing Glow Boosting Mask er et av våre favorittprodukter for å raskt og effektivt tilføre både fuktighet og glød til huden. Masken er beriket med flere typer C-vitamin, som sammen med seriens nøkkelingredienser aktiveres mens produktet masseres forsiktig inn i huden. Som prikken over i-en har produktene også en fantastisk forfriskende sitrusduft som også vekker sinnet.En annen favoritt du ikke vil gå glipp av er GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream. Denne ansiktskremen gir tørr og sliten hud alt den trenger i form av fuktighet og glød. Huden holder seg hydrert i opptil 72 timer ved hjelp av en Hydra-Hug-teknologi som reduserer avstanden mellom hudcellene, noe som reduserer risikoen for at fuktigheten siver ut i luften.

Det siste og kanskje mest populære produktet i Origins sortiment er GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer. Dette alt-i-ett-produktet hydrerer i dybden, beskytter huden med SPF 40 og gir ved hjelp av mineralpigmenter en lett dekning som smelter inn i huden og jevner ut hudtonen. Perfekt om sommeren eller solfylte vinterdager når du ønsker å pleie og beskytte huden og samtidig se litt piggere ut – uten å bruke sminke.

Nysgjerrig på mer fra Origins naturlige hudpleiesortiment? Se alle produkter her.

Produkter fra artikkel