Guide: Estée Lauder Futurist SkinTint vs. Foundation – vi forklarer forskjellene
2023-10-26
Estée Lauder er et merke som representerer klassisk skjønnhet og streber etter å tilby produkter som er enkle å bruke, og som gir langvarige resultater. Deres siste tilskudd, Futurist SkinTint Serum Foundation, er en del av den anerkjente Futurist-serien som tar skjønnhetspleie til et nytt nivå.

Vi har utforsket de tre nøkkelelementene i serien, deres unike egenskaper og hva som skiller dem fra hverandre.12-timers dekning – Futurist Hydra Rescue

Moisturizing Makeup Foundation SPF 45 tar dekning til et nytt nivå. Den kommer med UV-beskyttelse og 12-timers dekning. Med probiotisk teknologi og chiafrøekstrakt gir den ikke bare en naturlig look med fullstendig dekning, men også en glow uten ekstra hudpleie. Rist produktet godt før påføring for å få komplett dekning og en jevn hudtone.Dekning og pleie i ett

Tilskuddet Futurist SkinTint Serum Foundation SPF20 er en silkemyk og pleiende serumfoundation. Det er det ultimate valget for de som ønsker både dekning og hudpleie. Den gir en lett og skinnende finish som gjør huden myk og behagelig, og har 8 timers holdbarhet. I likhet med Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup Foundation SPF 45, består den av probiotisk teknologi og chiafrøekstrakt som forbedrer hudtonen og øker hudens fuktighet. Hver påføring av Futurist SkinTint Serum Foundation SPF20 blir en hudpleiebehandling med 85 % pleiende ingredienser, og på bare én uke vil den forbedre hudtonen og mykheten.

Hovedforskjellen mellom de to produktene er dekningsgraden og UV-beskyttelsen.

Fuktighetsgivende primer

Futurist Aqua Brilliance™ Watery Glow Primer forbereder huden før sminkerutinen og booster fuktigheten med en unik gelformel. Den består av 80 % hudpleieingredienser som forbedrer hudens vitalitet. Ved påføring forvandles den friske gelkremen til veldig små vanndråper som jevner ut huden. Resultatet er hydrert hud med en glød som er klar for sminkerutinen.

Alle produktene i serien bidrar til en strålende og frisk hud, noe som gjør den til mer enn bare en sminkerutine. Oppdag mer fra Estée Lauder her.
Great Deal
499 kr Veil. pris 660 kr (-24%)
Great Deal
482 kr Veil. pris 575 kr (-16%)

Produkter fra artikkel