Guide: Finn den perfekte gaven til sesongens fester
Våren og sommeren er høytiden for fester – fra skoleavslutning til bryllup, utdrikningslag og fester. Vi har håndplukket noen bestselgende favoritter som kundene våre ikke får nok av. Perfekt for en skjønnhetselskende venn (eller hvorfor ikke unne seg selv en?). Oppdag nå!


Klassiske hudpleiefavoritter

Et fantastisk hudpleiesett er en gave som alltid settes pris på. Gå for klassiske merker som alltid blir en suksess!

Estée Lauder Daywear Eye Set inneholder tre bestselgere som frisker opp området rundt øynene og gir et mer våkent blikk.

La Mer The Moisturizing Cream står garantert høyt på ønskelisten til enhver hudpleiefan. Den rike kremen gir fuktighet til selv den tørreste huden.

Lancôme Hydra Zen Hydration and Glow Routine er et fantastisk sett med en beroligende og fuktighetsgivende hudpleierutine. Perfekt for å gi bort en ekte zen-opplevelse!Si det med en duft

Få gaver er mer verdsatt enn en deilig duft! Test en av de bestselgende parfymene våre og oppdag duftene som har det lille ekstra.

Jo Malone London Fragrance Trio English Pear and Freesia inneholder en nøye utvalgt trio av parfymer som både kan brukes hver for seg og sammen!

Molton Brown Mother's Day 2022 Fragrance Layering er et supersøtt sett utviklet spesielt til morsdag. Nyt den fantastiske duften av Delicious Rabarbra & Rose!

Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT byr på en nydelig duft i en søt og unik flaske. Det er vanskelig å ikke falle for den varme roseduften med hint av kokos og vanilje.
30ml 60ml
846 kr
1
Gave
305 kr Veil. pris 344 kr (-11%)

Produkter fra artikkel