Guide: Finn den ultimate Clinique-mascaraen for vippene dine.
2023-02-16
Vi har alle ulike meninger om hvordan den beste mascaraen skal være. Enten du er ute etter maksimalt volum og lengde, eller en mer naturlig look, har Clinique noe for deg. Alle mascaraene til Clinique er også testet av øyeleger og passer for deg med sensitive øyne.

Lurer du på hvilken mascara som passer til dine vipper? Se vår guide under.
Klassiker i flere format

High Impact Mascara er bestselgeren vi ikke kan få nok av. Du får vipper med maksimal lengde og volum – helt uten klumper. Vippene blir definert på en vakker måte, med et dramatisk resultat. Hva vår kunde Gabriella sier:

«Jeg har sensitive øyne og tåler ikke alle mascaraer, men denne fungerer bra uten å klø eller renne. Vippene blir fyldige og lange. Min beste mascara!»

Karakter: ★ ★ ★ ★ ★

For de som ønsker mer volum til vippene, anbefaler vi High Impact Extreme Volume Mascara. Den har en ekstra stor børste og leverer på alle plan. Om du derimot vil fokusere på å gi vippene et løft som varer hele dagen, bør du sjekke ut High Impact Zero Gravity Mascara og High Impact Elevating Mascara. Begge maskaraene har lette formler som sørger for at vippene får en vakker bøy som holder lenge. Ylva har testet førstnevnte:

«Den beste mascaraen!! Har prøvd mange mascaraer, fra budsjett til luksus, og denne vinner soleklart. Det trengs ingen vippekrøller.»

Karakter: ★ ★ ★ ★ ★
Kraftig mascara som holder i 24 timer

Øsregn, hot yoga eller en rørende film på kino? Da vet vi nøyaktig hvilken mascara vi velger. Regn, svette, fuktighet eller tårer har ikke en sjanse mot Lash Power Mascara. Denne forlengende mascaraen holder seg på plass hele dagen, uten å søle eller smuldre. Hvordan fjerner man den da? Her trengs ingen sterke midler, bare varmt vann. I følge Maria, og mange andre, holder den det den lover:

«Har brukt denne mascaraen i årevis. Foretrekker den lille børsten og liker at den er lett å fjerne med varmt vann. Den sitter perfekt hele dagen.»

Karakter: ★ ★ ★ ★ ★
Va-va-voom volum som ingen andre

Stor børste, stor forandring. Chubby Lash Fattening Mascara er rett valg for deg som vil ha et utrolig volum. Volumbørsten i oversize-modell bygger opp vippene, og gir dem fantastisk fyldighet uten å klumpe seg. Vårt førstevalg når vi vil ha skikkelige festvipper!


Tips: Vil du få mascaraen til å holde enda bedre, samtidig som du pleier vippene dine? Da må du prøve Lash Building Primer, som er boostet med en styrkende formel som gir vippene ekstra lengde og volum. Madeleine har testet:

«Flott primer til mascara. Passer også for sensitive øyne. Gjør vippene fyldigere, lengre og separerte.»

Karakter: ★ ★ ★ ★ ★
Great Deal
249 kr Veil. pris 275 kr (-9%)
Great Deal
151 kr Veil. pris 180 kr (-16%)
Great Deal
277 kr Veil. pris 330 kr (-16%)
Great Deal
330 kr Veil. pris 365 kr (-10%)

Produkter fra artikkel