Guide: Finn din beste mascaraen fra Estée Lauder
2023-09-28

Å finne den perfekte mascaraen handler for det meste om preferanser og smak. Vil du ha lange vipper med stort volum eller naturlige separerte vipper? Vannfast eller ikke? Stor eller liten børste? Uansett hva du foretrekker, har Estée Lauder en mascara som passer perfekt for deg. Sjekk ut guiden nedenfor for å finne mascaraen som passer deg best.

Dramatisk lengde og volum på et blunk: Turbo Lash Mascara

Nye Turbo Lash Mascara bygger raskt opp lengde og volum. Den innovative formelen omslutter hver vippe for maksimal effekt, uten å klumpe seg eller flasse. Børsten er designet for at mascaraen kan påføres på en effektiv måte. Formelen er boostet med næringsrike plantebaserte oljer som pleier og gjenoppretter vippene for en naturlig og fyldig look.

Maksimalt volum uten klumper: Sumptuous Extreme Mascara

Drømmer du om vipper med ekstremt volum, som ligner løsvipper? Da er Sumptuous Extreme Mascara produktet for deg. Formelen er fullpakket med volumgivende fibre som tar dine naturlige vipper til nye nivåer. Den avanserte børsten sørger for en presis påføring som gjør vippene betraktelig lengre – uten å klumpe seg eller flasse.

Best holdbarhet uten søl: Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara

Vil du ha en mascara som sitter bra uten å være vannfast? Da er dette din nye go to-mascara. Her får du 15 timers holdbarhet uten søl. Du får vakkert separerte vipper med fantastisk lengde. Den patentsøkte formelen forsegler mascaraen slik at den tåler både svette, varme og luftfuktighet. Et annet pluss er at den også er enkel å vaske bort med varmt vann og rengjøring.

Vannfast med utrolig lengde og løft: Sumptuous Rebel Length & Lift Mascara

Sumptuous Rebel Length & Lift Mascara er en allsidig mascara med ekstrem holdbarhet. Den lille børsten er enkel å bruke uansett øyeform og gir vippene maksimal lengde og løft. Du lager enkelt separerte og definerte vipper uten klumper. Den vannfaste formelen holder i hele 24 timer og tåler svette og fuktighet uten å flasse.

Great Deal
Gave
323 kr Veil. pris 450 kr (-28%)
Great Deal
Gave
354 kr Veil. pris 450 kr (-21%)
Great Deal
Gave
323 kr Veil. pris 450 kr (-28%)
Great Deal
Gave
354 kr Veil. pris 450 kr (-21%)

Produkter fra artikkel