Guide: Finn rett Jane Iredale-foundation for deg
2023-06-28

Leter du etter en foundation som gir deg den dekningen og finishen du ønsker, og som samtidig er snill mot huden? Da bør du sjekke ut mineralfoundations fra Jane Iredale. Merket er kjent for sin hudpleiende sminke, og tilbyr flere ulike baseprodukter å velge mellom. Uansett om du foretrekker en matt eller glødende finish, med lett eller full dekning, finner du noe som passer deg.


For de som foretrekker lett dekning og hudpleiende ingredienser

Det siste tilskuddet til Jane Iredales kolleksjon av foundations er HydroPure Tinted Serum, en kraftig fuktighetsgivende serumfoundation. Den avkjølende gelbasen av aloe vera inneholder innkapslede mineraler med fuktighetsgivende hyaluronsyre, antioksidantrik CoQ10 og squalen fra oliven, som forsterker fuktighetsbarrieren. Serumet gir en jevnere hudtone, ungdommelig glød og fuktighet til huden. Et toppvalg for deg med tørr eller aldrende hud.

Dream Tint Tinted Moisturizer er en farget dagkrem med lett dekning som fremhever hudens naturlige skjønnhet med en sunn glød; Et perfekt valg når du vil gi huden et lite løft. Den vannavstøtende formelen fukter og beskytter huden med SPF 15. Dream Tint skaper en lett visket effekt som reduserer synligheten av fine linjer og forstørrede porer."For deg som ønsker mer dekning

Glow Time Pro BB Cream gir full dekning uten at det går på bekostning av hudpleiende fordeler. Denne BB Cream kombinerer egenskapene av primer, foundation, concealer og solkrem med SPF 25. Det er med andre ord et toppvalg for deg som vil få maksimalt resultat fra basen din, uten å bruke mye tid på sminken. Den gir en silkemyk finish som holder seg på plass hele dagen, uten å føles tung på huden.

Hvis du har en fetere hudtype eller ønsker en matt base, kan du velge Beyond Matte Liquid Foundation. Den oljeabsorberende formelen gir byggbar dekning uten å tette porene eller fremheve fine linjer. Denne foundation, beriket med botaniske ekstrakter, gir næring til huden samtidig som den balanserer og gir en fløyelsmyk finish.


For de som foretrekker pudderfoundation

Amazing Base Loose Mineral Powder Foundation er en allsidig mineralfoundation i form av løspudder som kombinerer fordelene med concealer, foundation og pudder i ett, samtidig som den beskytter huden med SPF 20. Det silkemyke pudderet gir huden en naturlig glød og en fløyelsmyk følelse. Pudderet kan enkelt bygges opp fra lett til full dekning uten å bli flekkete eller føles tungt på huden. Algeekstrakt og granateple lindrer, beskytter og gir næring til huden, noe som gjør at pudderet passer alle hudtyper.

PurePressed Base er et av Jane Iredales mest ikoniske produkter, og det med god grunn. Dette pudderet er, i motsetning til nevnte Amazing Base, et alternativ for deg som foretrekker et presset pudder som gir et litt mattere resultat. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv og akne-utsatt hud.

Oppdag alt i Jane Iredales hudpleiende makeupserie her.

Produkter fra artikkel