Guide: Lær mer om bestselgerne fra Amouage
2023-12-01
Finn din nye signaturduft blant bestselgerne fra det prestisjefylte parfymehuset Amouage. Her finner du alt fra friske og florale til krydrede og treaktige dufter, alle med et unikt duft-DNA. Vi guider deg blant favorittene våre og hjelper deg med å finne en duft som passer deg.Bestselgere for henne

Love Tuberose Woman – Floral
Tuberose, en notorisk varm og kremig floral note, står sentralt i denne duften. Det er en hyllest til femininitet, sensualitet og romantikk. Sammen med sjasmin, gardenia, vanilje, chantillykrem og tretoner skapes en fengslende duft, perfekt for de som elsker varme og romantiske blomsterdufter.


Epic Woman – Krydret
Her har vi en virkelig episk duft som lever opp til navnet sitt. Denne symfonien av krydder, blomster og tresorter fremkaller en følelse av varme og mystikk. Den er perfekt for de som leter etter en duft med dybde og kompleksitet, som forteller en historie med hver tone. Toppnotene av malurt, solbær, mandarin og appelsin etterfølges av hjertenoter av rose, sjasmin og ferskenblomst, som til slutt lander i basenoter av patchouli, vetiver og musk.


Honour Woman – Floral
Følelsen av å danse over en grønn blomstereng iført en vakker silkekjole – slik kan Honour Woman-duften beskrives. Det er en vakker blanding av blant annet bergamott, lavendel, kanelblad, mimosa, portvin, lær og eik. Denne duften er en legemliggjøring av eleganse og femininitet, noe som gjør den ideell for de som elsker ferske snittblomster.


Sunshine Woman – Floral/Gourmand
Som navnet antyder, fanger Sunshine Woman essensen av en solrik dag i en flaske. Blandingen av solbær, mandler, sjasmin, vanilje, magnolia, hvit tobakk og einebær utstråler varme og glede. Denne duften er for deg som er ute etter en lys og oppløftende duft, men som ikke er redd for å gå mot strømmen.


Lilac Love – Floral/Gourmand
Lilac Love er like delikat som blomsten den er oppkalt etter, en grasiøs blanding av syrin, krydder og musk. En moderne, romantisk og floral symfoni brodert med en karismatisk sensualitet som er mer hviskende enn skrikende. Perfekt for de som foretrekker subtile og intime, men unike, dufter.Bestselgere for ham

Reflection Man – Krydret/Treaktig
En floral og maskulin duft for menn, med toppnoter av kirsebærblomst og roselikør, hjertenoter av ylang-ylang, amaretto accord og vanilje, samt basenoter av tonkabønne, sandeltre og kasjmir. Den skaper en sofistikert og sjarmerende aura, perfekt for deg som ønsker en duft som utstråler maskulin eleganse.


Interlude Man – Treaktig/Krydret
Her har vi en duft som skaper ro og harmoni med dype aromaer av røyk, harpiks og skog. Hvis du er ute etter en duft som gir indre ro og fred, vil denne være perfekt for deg. Duften består av toppnoter av oregano og bergamott, rav, røkelse, cistus og opoponax i hjertet samt lær, patchouli, sandeltre, agartre og røykaktige noter i basen.


Lyric Man – Krydret
Lyric Man er en poetisk komposisjon av krydrede og florale toner, en duft for den selvsikre mannen som ønsker å skille seg ut fra mengden. Kombinasjonen av rose, lime, bergamott, angelika, muskat, safran og røkelse skaper en perfekt balanse mellom friskhet og dybde. For deg som setter pris på en duft som både er raffinert og kraftig, vil dette være midt i blinken.


Beach Hut Man – Treaktig
Bli transportert til kysten med Beach Hut Man. Notene av appelsinblomst, mint, eføy, mose, myrra og tre gir deg følelsen av en evig sommerferie (ja, takk!). Hvis du er en eventyrlysten person som verdsetter naturen og friheten den gir, vil denne duften passe deg perfekt.


Epic Man – Krydret/Treaktig
Modig, krydret og treaktig, Epic Man er en duft som lokker til seg oppmerksomhet. Med sin blanding av kardemomme, røkelse, spisskummen, safran, myrra, lær og sandeltre, er det en statement-duft for den modne og karismatiske mannen.
4 319 kr
4 319 kr
4 319 kr
4 319 kr
4 319 kr

Produkter fra artikkel