Guide: Oppdag Tom Ford Private Blend
2023-10-27
Tom Ford har et utsøkt utvalg av dufter og er et favorittmerke for mange. Den kjønnsnøytrale Private Blend-kolleksjonen består av merkets mest unike og personlige dufter som er laget for å reflektere spesifikke minner, steder og følelser. Duftene har premiumingredienser fra alle verdens hjørner og er både nedstrippede og nyanserte på samme tid, med en holdbarhet som garanterer at duftene varer hele dagen.

Vi guider deg til duftene i Private Blend-kolleksjonen, fra bestselgeren Oud Wood til det siste tilskuddet Ebène Fumé.Hvis du foretrekker treaktige duftnoter, velg:

Oud Wood Eau de Parfum. Agartre (oud) er stjernen innen parfymeri, og Tom Fords Oud Wood er intet mindre enn et moderne mesterverk. Den kombinerer dybden av sjeldent agartre med den subtile sødmen av vanilje og krydder, som skaper en duft som er både berusende og sofistikert. Denne duften er et bevis på Fords evne til å balansere tradisjon med innovasjon.

Tuscan Leather Eau de Parfum. Tuscan Leather er en duftreise gjennom de bølgende åsene i Toscana, hjemstedet for fint lærhåndverk. Det er en modig og dominerende duft, med toner av safran, svart semsket skinn og sjasmin, som fremkaller lærets sensualitet og sjarm i en ren form.

Ebène Fumé Eau de Parfum. I denne nyheten møter mindfulness overflod i en harmonisk dans. Røykfylte treslag, friske urter, fortryllende harpiks og overdådige blomster tar deg til den mørkere, mer mystiske siden av parfymeri. Ebène Fumé er en duft for deg som setter pris på dybde og kompleksitet blandet med varme og ro.Hvis du liker varme, krydrede dufter, velg:

Tobacco Vanille Eau de Parfum. Denne duften fengsler sansene med en blanding av tobakksblad og vanilje. Den er både røykfylt og søt, noe som gjør den perfekt for deg som setter pris på komplekse dufter med litt mystikk.

Lost Cherry Eau de Parfum. Lost Cherry er en forførende og berusende duft som kombinerer sødmen fra svarte kirsebær dyppet i kirsebærlikør med varmen fra tonkabønne og bittermandel. Det er en duft som setter seg på minnet og fremkaller en følelse av lyst og lengsel.

Fucking Fabulous Eau de Parfum. Som navnet tilsier, er denne duften intet mindre enn fantastisk. Med en modig blanding av bittermandel, lær og tonkabønne, er det en duft som tiltrekker seg oppmerksomhet og gir et varig inntrykk.

Soleil Blanc Eau de Parfum. Hvis solskinn hadde en duft, ville det vært Tom Fords Soleil Blanc. Denne duften er en varm omfavnelse av sommeren, med noter av bergamott, kardemomme og hvite blomster kombinert med kryddertoner fra ambra. Det er en herlig blanding som fører tankene til en luksuriøs plass ved stranden.Hvis du liker friske dufter, velg:

Neroli Portofino Eau de Parfum. Denne bestselgeren tar oss umiddelbart til de frodige strendene på den italienske rivieraen, hvor varme solstråler møter en frisk havbris. Den lyse, forfriskende blandingen av sitrus, blomster og ambra utstråler en forfriskende følelse av luksus, noe som gjør den til et perfekt valg for varme, solfylte dager.

Hvis du foretrekker dufter med blomstertoner, velg:

Bitter Peach Eau de Parfum. Bitter Peach er en lokkende blanding av saftig fersken, blodappelsin, patchouli og rominspirert davanaolje. Det er en duft som er både fruktig og sensuell, og skaper en uimotståelig lokkelse. Dette er valget for deg som vil skille deg ut og bli husket.

Rose Prick Eau de Parfum. Tom Ford Rose Prick tar den klassiske duften av rose og løfter den til nye høyder. Denne duften er elegant og dristig med en blanding av bulgarsk rose, tyrkisk rose og centifoliarose. Hvis du liker rosedufter, vil du elske denne.
10ml 30ml
735 kr
2 710 kr
TOM FORD
Midlertidig utsolgt
825 kr
30ml 50ml
735 kr
100 ml 50 ml
TOM FORD
2 710 kr
TOM FORD
Midlertidig utsolgt
825 kr
30ml 50ml
TOM FORD
2 370 kr
30ml 50ml
TOM FORD
Midlertidig utsolgt
1 070 kr
30ml 50ml
TOM FORD
735 kr
TOM FORD
Midlertidig utsolgt
620 kr
TOM FORD
Midlertidig utsolgt
825 kr
30ml 50ml
TOM FORD
735 kr
30ml 50ml
995 kr

Produkter fra artikkel